Cum arată fiul Monicăi Anghel, la 10 ani. Ce a dezvăluit Aviv despre mama lui

Publicat pe

Monica Anghel și fiul ei, Aviv, au fost invitați în platoul emisiunii Teo Show. Băiatul este de o sinceritate aparte la cei 10 ani ai săi și nu ezită să spună ce gândește. Aviv are pasiunile lui și îi umple zilnic sufletul de bucurie artistei Monica Anghel. Totuși, chiar dacă artista are o voce pentru care mulți ar plăti s-o asculte, Aviv nu este așa de impresionat de ceea ce cântă mama lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Anghel își iubește cu toată ființa fiul. Aviv a crescut, are propriile pasiuni și îi umble sufletul de bucuriei mamei lui. Băiatul Monicăi Anghel este și foarte sincer și nu ezită să spună ce gândește și să dea din casă.

Cum arată fiul Monicăi Anghel, la 10 ani. Ce a dezvăluit Aviv despre mama luiCum arată fiul Monicăi Anghel, la 10 ani. Ce a dezvăluit Aviv despre mama lui

Monica Anghel are o voce excepțională și oamenii ar plăti bani mulți pe un bilet dora ca s-o asculte cântând, însă Aviv nu este așa impresionat de muzica mamei lui. Ba din contră. Băiatul recunoaște că nu îi place ce cântă Monica Anghel și că el preferă rock-ul.

„Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical…mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea', a spus Aviv, fiul Monicăi Anghel, în direct.

Citește și: Nelu Ploieșteanu este condus pe ultimul drum.Fetele regretatului artist, urlete de jale la căpătâiul tatălui

Citește și: Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu.Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:„Îmi asum nasul ăsta brăzdat'

Citește și: Ana Porgras și Zanni de la Survivor, în ipostaze tandre, înainte să plece la Survivor.Imaginile care nu s-au văzut la TV

Cum arată fiul Monicăi Anghel

Aviv nu mai este deloc un copilaș. Acum a crescut și are o personalitate puternică și din modul în care vorbește, ne putem da seamă că are și foarte multă încredere în el.

Ei bine, Monica Anghel nu avea cum să se supere pe fiul ei pentru sinceritatea lui absolută. Ba din contră, artista a început să râdă când Aviv a spus că nu îi place genul muzical abordat de ea.

Băiatul a continuat să spună că urmărește un anume artist pe YouTube și că își dorește să scoată o melodie împreună cu el și mama lui, Monica Anghel.

„Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile', a mărturisit fiul Monicăi Anghel.

Ce zice Aviv despre genul de umor practicat de Monica Anghel

În continuare, Teo Trandafir l-a întrebat pe Aviv:

Nu-ți place ce cântă mami, dar tipul de umor pe care l-a practicat la televizor, alături de cei de la Divertis, ți-a plăcut?'

Băiatul a fost la fel de sincer ca atunci când a spus că nu îi place ce cântă mama lui.

Nu știu ce e aia Divertis. Eu nu le am cu Divertis-ul', a spus fiul Monicăi Anghel.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter