Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova

Publicat pe

Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu și se află sub control judiciar. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură acum de libertate și speră că va scăpa complet de dosarul în care este implicat. Se pare că afaceristul s-a împăcat și cu iubita lui, Daria Radionova.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu și este pus sub control judiciar, în cazul dosarului de trafic de persoane și proxenetism în care este implicat alături de alte 29 de persoane, potrivit Spynews.ro. Decizia autorităților nu este una defintivă, ci această măsură este valabilă pentru 60 de zile.

Alex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria RadionovaAlex Bodi a fost eliberat din arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a împăcat cu Daria Radionova

Acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este liber să părăsească domiciliul în care a stat în ultimele luni. Afaceristul este pus sub control judiciar, însă trebuie să respecte mai multe obligații:

  • Să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat
  • Să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței
  • Să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat
  • Să nu părăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată
  • Să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate.

De asemenea, Alex Bodi nu are voie să intre în contact cu persoanele implicate în acest dosar.

Citește și: Alex Bodi a fost trimis în judecată în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Citește și: Bianca Drăgușanu, martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi. A fost chemată la DIICOT Craiova

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: 'Am găsit-o leșinată în casă'

Ce a făcut Alex Bodi, după ce a fost eliberat din arestul la domiciliu

Acum, fostul soț al Biancăi Drăgușanu poate părăsi locuința sa din Tunari. Așa cum era de așteptat, Alex Bodi a ieșit din casă și a mers la plimbare cu una dintre mașinile sale scumpe. Afaceristul a făcut un filmuleț în timp ce conducea și l-a postat pe una dintre rețelele de socializare.

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile. De atunci, Bodi a rămas în continuare în arest preventiv în vila sa din Tunari.

Alex Bodi s-a împăcat cu Daria Radionova

Alex Bodi s-a despărțit recent de Daria Radionova, însă se pare că cei doi și-au mai dat o șansă. După ce au șters pozele pe care le aveau împreună și nu se mai urmăreau pe Instagram, acum cei doi și-au dat din nou follow, semn că totul a revenit la normal.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter