Alex Bodi a fost trimis în judecată în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Publicat pe

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost trimis în judecată alături de alți 29 de bărbați, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. Anul trecut, afaceristul a fost ridicat de mascați din locuința din Tunari, iar momentan se află în arest la domiciliu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Potrivit unui comunicat al DIICOT, acuzaţiile aduse celor 30 de inculpaţi sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism, şantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor şi mărturie mincinoasă.

Alex Bodi a fost trimis în judecată în dosarul de trafic de persoane și proxenetismAlex Bodi a fost trimis în judecată în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este acuzat că a recrutat mai multe fete pe care le-a obligat să se prostitueze. De asemenea, afaceristul este acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

'Prin actul de sesizare s-a reținut faptul că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.', se arată în comunicatul DIICOT.

'La gruparea infracţională au aderat, în timp, şi alţi membri ce făceau parte din acelaşi anturaj. O parte dintre ei aveau rolul de a recruta victimele, dar și de a le transporta pe teritoriul Germaniei (de la locaţiile în care erau adăpostite, până la bordeluri), de a le adăposti şi a le supraveghea, precum şi de a „colecta' veniturile obţinute din prostituţie (de cele mai multe ori, transportau banii personal în țară, unde erau împărţiţi între membrii grupării; uneori, erau folosite sistemele de transfer financiar, caz în care evitau, pe cât posibil, să apară la rubrica „beneficiar', folosind intermediari).', se mai arată în comunicatul oficial.

Citește și: Alex Bodi îi cere Biancăi Drăgușanu daune de 200.000 de euro:„Are tulburări psihice'

Citește și: Alex Bodi a depus plângere penală împotriva Biancăi Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Citește și: Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu îl amenința că se omoară: „Mi-a cerut bani ca să-și ridice ordinul de restricție”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre cea mai cruntă bătaie încasată de la Bodi: „Nu aveam de ales” Reacția afaceristului

Alex Bodi se află în arest la domiciliu

Alex Bodi a fost arestat preventiv într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj, alături de nașul lui, Adrian Tâmplaru. 

A stat 29 de zile după gratii, după care autoritățile au hotărât să prelungească arestul cu încă 29 de zile. După ce s-a zvonit că Alex Bodi ar putea să petreacă sărbătorile de iarnă în arest, iată că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a primit o veste bună. El a fost eliberat și pus în arest la domiciliu.

Afaceristul a fost ridicat de mascați pe data de 11 noiembrie, chiar din propria locuință, în timp ce oamenii legii efectuau o operațiune de amploare desfășurată mai exact de către trupele DIICOT în 28 de județe din România și în Capitală. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns pe mâinile polițiștilor, după ce s-a spus că ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism.

„La data de 11.11.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat un număr de 23 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, se arăta atunci în comunicatul emis de cei de la DIICOT.

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă