Cine e Zanni de la Chefi la cuțite. Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

Publicat pe

Zanni a venit în sezonul 8 de la Chefi la cuțite, unde a reușit să-i impresioneze pe jurați. Protejatul lui Alex Velea are o poveste de viață interesantă, dar și tristă în același timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Zannidache Hubert Edmond are 22 de ani și este cunoscut de prieteni ca Zanni. Povestea lui de viață a reușit să impresioneze telespectatorii, dar și pe cei trei jurați de la show-ul culinar de la Antena 1.

Zanni a participat la Chefi la cuțite pentru a-și demonstra că poate realiza tot ceea ce își propune. Jurații au fost impresionați de preparate, dar și de drama lui. Protejatul lui Alex Velea a crescut în sărăcie și a fost abandonat de părinți într-un orfelinat, aceștia alegând să plece în Grecia. Deși pare greu de crezut, existau zile în care tânărul artist nu avea ce să mănânce.

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou', a mărturisit Zanni la Chefi la cuțite.

Citește și: Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Alex Velea a fost cel care l-a ajutat pe tânăr și l-a luat sub aripa lui protectoare. Zanni a povestit că după ce a încercat toate aceste locuri de muncă și-a dat seama că muzica e cea care îl reprezintă, așa că i-a dat un mesaj lui Alex Velea și i-a vorbit despre talentul lui.

'Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător', a mai spus tânărul.

Cine e Zanni de la Chefi la cuțite. Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramaticCine e Zanni de la Chefi la cuțite. Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

Citește și: Cătălin Cazacu, Bella Santiago și Ruxi Opulenta, printre concurenții din noul sezon Chefi la Cuțite

Prietenii l-au încurajat pe Zanni să vină la Chefi la cuțite

Alex Velea a fost cel care l-a lansat pe tânărul artist și l-a ajutat să scoată prima lui piesă. Pe lângă muzică, Zanni este pasionat și de gătit, iar prietenii l-au încurajat să meargă la Chefi la cuțite pentru a demonstra ce poate.

Tânărul artist s-a prezentat în fața celor trei jurați cu o rețetă de mușchi de vită cu foie gras și trufe negre. Când i-a auzit povestea tristă de viață, Cătălin Scărlătescu a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Alex Velea a fost elev olimpic! N-ați ghici niciodată la ce materii avea 10 pe linie, la școală: „Dacă vă dau carnetul, vă panicați!”

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter