Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

Publicat pe

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, vin la Chefi la Cuțite sezonul 8. Cei doi nu sunt singurii care vor participa la show-ul culinar. Chefii vor gusta preparate făcute de Loredana, Speak și Ștefania, Alex Abagiu, Ristei, Nico și Adriana Trandafir.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

 Noul sezon Chefi la Cuțite aduce surprize în cel de-al optulea sezon. Printre ele se numără Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, care participă la Chefi la Cuțite.

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, vor găti împreună pentru jurați

Printre pasionații de bucătărie ce își doresc să primească mult râvnitul cuțit din partea chefilor, se numără și vedete care vin să își valideze talentul în ale gătitului.

Prima vacanță în trei! Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pârva au plecat la mare. Imagini rare cu cei doi și fiul lor, surprinse la plajă

Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci și la cratiță vor veni în acest sezon în platoul Chefi la Cuțite.

Ștefan Bănică va găti alături de fiul lui, Radu, ba chiar va lua și ceva lecții de la el în timp ce vor prepara rețeta.

Șteania, Speak, Alex Abagiu, Radu, Mario Fresh, Ristei și multe alte vedete vin la Chefi la cuțite

Ștefania îl pune pe Speak la treabă și în bucătărie și gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face și meniul pentru nuntă.

Alex Abagiu și Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar și în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în față, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colțuri de lume.

Ristei și Carmen Grebenișan greu se pun vreodată de acord. Când e vorba să și gătească împreună…ies flăcări, și nu doar de la aragaz. Adda și Cătălin Rizea fac echipă și în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce.

Nu știe el exact care e mâncarea preferată a soției, însă știe să îi gătească orice își dorește. Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste.

Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor: „Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!”

Mario Fresh s-a prezentat cu o strategie clară – vrea să îl convingă pe Bontea să facă echipă cu el într-un viitor sezon de Asia Express. Unde este Loredana este clar și spectacol.

Artista nu vine doar cu o rețetă ci și cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii. Ce reacții vor avea cei trei chefi sau care dintre vedete va impresiona prin calitățile de bucătar, telespectatorii vor descoperi pas cu pas în noul sezon Chefi la Cuțite. 

 Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator. 

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu. Cine este mama băiatului

Înainte de a începe o relație cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a trăit vreme de cinci ani o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a dăruit artistului un băiețel, Radu Ștefan. După încheierea relației, de Camelia Constantinescu, o femeie discretă, fără nicio legătură cu shobiz-ul, nu s-a mai auzit nimic.

Camelia Constantinescu și-a refăcut viața alături de alt bărbat

Începutul anilor 2000 îl prindea pe Ștefan Bănică într-o relație cu o brunetă frumoasă, singura femeie din viața sa care nu a activat niciodată în showbiz. Camelia Constantinescu a fost iubita artistului vreme de cinci ani, timp în care i-a și dăruit primul lui copil, pe Radu Ștefan, născut pe pe 7 februarie 2002.

Ștefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la CuțiteȘtefan Bănică Junior și fiul lui, Radu, participă la Chefi la Cuțite

După despărțire, băiatul a rămas în grija mamei, însă demonstrează că are 'talent' și îi calcă pe urme tatălui. Radu Ștefan a apărut într-un videoclip al lui Ștefan Bănică Jr. – „Până la cer.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter