Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor: "Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!"

Publicat pe

Juratul X Factor, Ștefan Bănică, mărturisește că filmările pentru cel de-al nouălea sezon au fost complet diferite față de orice a trăit până acum. Mai mult, Ștefan nu înțelege de ce artiștilor le este interzis să urce pe scenă, în timp ce oamenii au acces în restaurante sau biserici, fără probleme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoționant să nu poți să te manifești, să nu poți să iei pe cineva în brațe, dar trebuie să mergem înainte.”, mărturisește juratul X Factor.

Ca și restul colegilor de breaslă, Ștefan Bănică suferă și el din pricina restricțiilor pe care autoritățile le-au impus populației, din dorința de a stopa epidemia COVID-19. Însă, dubla măsură îl nemulțumește pe juratul C Factor.

„De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face față în față cu oameni, cu emoții, la fel şi în cazul concertelor.

Abia aștept să se revină, sunt puțin confuz cu ceea ce se întâmplă, înțeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici. E ciudat, dar dacă sunt niște reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se oprește, ea devine singurul nostru refugiu. Artiștii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor!

Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor: "Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!"Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor: "Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!"

Mai ales în vremurile pe care le trăim, dați-le o scenă și o să vedeți ce urmează! Viața merge înainte, ea nu stă în loc și la fel și muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată!”, mărturisește Ștefan Bănică.

„Îmi doresc ca toți cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă și să depășim această perioadă!', a mai spus juratul X Factor Ștefan Bănică.

Când începe noul sezon X Factor

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere.

Două nume noi, Loredana Groza și Florin Ristei, își vor ocupa locurile la masa juraților alături de Delia și Ștefan Bănică, iar Răzvan Simion și Dani Oțil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter