(P) Toamna aceasta urmărește un nou sezon cu Hudson și Rex, din 1 septembrie la DIVA

Publicat pe

Serialul Hudson și Rex (Hudson & Rex, 2019) revine la DIVA cu un nou sezon, difuzat în premieră în România! Sezonul 2 aduce și mai multe inverstigații pentru cei doi parteneri, Detectivul Charlie Hudson (John Reardon) și Rex (Diesel vom Burgimwald) și, din 1 septembrie, în fiecare marți, de la 21:00, sunt programate câte două episoade

Când o crimă pare că nu are rezolvare, cei doi parteneri încep propria investigație și au ca avantaj experiența lui Charlie și simțurile dezvoltate ale lui Rex, un cumul unic de aptitudini, care îi face de neoprit. În noul sezon cei doi parteneri descoperă un infractor, care a trăit timp de 20 de ani sub o falsă identitate și intenționează să îl aducă în fața justiției. Tot în acest sezon cei doi parteneri trebuie să își unească forțele cu o fostă colegă a lui Charlie, pe care Rex nu o place și cu care refuză să lucreze. Alte cazuri investigate de cei doi sunt: moartea unui andrenor de patinaj artistic, uciderea unui cântăreț și moartea unui star din social media transmisă în direct. 

Charlie și Rex dovedesc încă odată că sunt de neoprit în investigarea crimelor. Urmărește-i în acțiune în fiecare marți, de la 21:00, din 1 septembrie, în premieră la DIVA!

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/ 

Instagram: @diva_romania  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter