Cine este Ana Maria Ababei, concurentă Ferma. În trecut, a participat și la Vocea României

Publicat pe

Ana Maria Ababei va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Ana Maria Ababei va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Maria Ababei este una dintre concurentele care intră în Ferma, determinată și motivată să câștige titlul de Fermierul anului.

Ana Maria Ababei este una dintre concurentele care intră în Ferma, determinată și motivată să câștige titlul de Fermierul anului.

Giulia Nahmany participă la Ferma. Actrița a slăbit enorm după ce și-a pierdut mama

Ana Maria Ababei a participat la Vocea României

Dacă ți se pare că o cunoști, ei bine, Ana Maria a participat în 2015 la Vocea României, reușind atunci să întoarcă două scaune: al lui Smiley și al lui Marius Moga. Deși pasiunea ei este muzica și cântă încă din copilărie, Ana Maria, în vârstă de 25 de ani, a decis să ia o pauză și să intre în Ferma, pentru o nouă experiență.

Cine este Ana Maria Ababei, concurentă Ferma. În trecut, a participat și la Vocea RomânieiCine este Ana Maria Ababei, concurentă Ferma. În trecut, a participat și la Vocea României

'Am zis DA din prima! Abia după am conștientizat că e cea mai mare provocare din viața mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepășesc și, în general, îmi plac provocările.'

Autentică și tradițională, Ana Maria este săteanca convinsă. Și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă, știind că drumul ei este pe scenă, iar astăzi le spune tuturor la concerte să 'dea muzica mai tare' și să se distreze alături de ea.

George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia’

Aceeași stare de spirit vrea să o transmită Ana Maria și în concurs, fiind convinsă că poate crea conexiuni de durată și că poate avansa în luptă. Chiar dacă pare pacifistă, Ana Maria spune că, dacă este acuzată pe nedrept, începe cearta. 

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță’


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter