Giulia Nahmany participă la Ferma. Actrița a slăbit enorm după ce și-a pierdut mama

Publicat pe

Giulia Nahmany va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Giulia Nahmany va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O mai ții minte pe Giulia Nahmany? Artista a slăbit enorm și arată perfect în costum de baie

Ai început devreme cariera în televiziune, apoi ai experimentat și zona de cinematografie. Care este preferata ta? 

Giulia Nahmany: Mă regăsesc mai degrabă în zona cinematografiei pentru că acolo am șansa să interpretez alte personaje. Fiecare film în parte înseamnă un alt personaj și vine la pachet cu sentimente pe care uneori nu am avut ocazia să le experimentez în viața de zi cu zi. Apoi mai este și faptul că trebuie să înțelegi personajul, să înțelegi de ce ia anumite decizii, de ce acționează într-un anume fel. În plus, atunci când interpretezi un personaj ai mult mai multă libertatea, poți fi mult mai creativ.

George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia'

Care a fost momentul care te-a făcut să decizi să faci anumite schimbări în viața ta, la nivel de alimentație și sport (yoga)?

Giulia Nahmany: Schimbarea majoră a venit după ce am pierdut-o pe mama mea. Am suferit foarte mult în acea perioadă și toată suferința a venit cu o conștientizare: pur și simplu am simțit că dacă nu fac o schimbare la 180 de grade nu o să pot să fiu bine. Așa că am decis să transform acea suferință în putere.

Giulia Nahmany participă la Ferma. Actrița a slăbit enorm după ce și-a pierdut mamaGiulia Nahmany participă la Ferma. Actrița a slăbit enorm după ce și-a pierdut mama

Prima schimbare pe care am făcut-o a fost în alimentație. Apoi, prin grația divină, am început să evoluez din punct de vedere spiritual. Așa am început să practic yoga și am învățat să mă conectez cu sinele meu, să înțeleg care este menirea noastră aici, pe Pământ și că noi toți, fără excepții, avem o misiune. Cred foarte mult în asta și cred că misiunea mea este să inspir oamenii să ajungă la adevărata lor natură, să evolueze, să traiască sănătos, să acceseze fericirea care vine din interiorul lor.

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță'

Ești o persoană foarte activă, cu multe proiecte personale, cum te relaxezi? Ce activități îți oferă bucurie? 

Giulia Nahmany: Mă relaxează să petrec timp cu fetițele mele. Una dintre activitățile noastre favorite, în familie, este să ieșim cu bicicleta. Când îmi iau timp pentru mine îmi place să mă bucur de aroma terapie, să citesc cărți de spiritualitate, să practic yoga sau să văd un film bun în cinematograful meu de acasă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter