O mai ții minte pe Giulia Nahmany? Artista a slăbit enorm și arată perfect în costum de baie

Publicat pe

Giulia Nahmany s-a luptat întotdeauna cu problemele de greutate, deși formele ei voluptuoase nu-i știrbesc cu nimic din farmec. În ultimul timp însă, actrița a slăbit mai mult ca niciodată. Iată ce bine arată în costum de baie!

De-a lungul timpului, Giulia Nahmany s-a confruntat de mai multe ori cu fluctuații de greutate, dar, cu determinare și un regim vegan, actrița a reușit chiar să slăbească 20 de kilograme. Anul acesta, la petrecerea VIVA!, ea a fost o adevărată apariție, într-o superbă creație Loulou de inspirație anii ’30, reușind să ne surprindă mai mult decât plăcut cu silueta ei armonioasă, cu atât mai mult cu cât de la ultima ei apariție publică trecuse un an…

Iată însă că, recent, Giulia Nahmany ne-a demonstrat din nou că eforturile ei nu au rămas nerăsplătite – actrița a postat pe contul său de socializare fotografii extrem de sexy, în care apare în costum de baie. Chiar dacă nu și-a pierdut de tot rotunjimile – sau poate tocmai de aceea! – Julia Nahmany este extrem de sexy, iar la 36 de ani are un trup tonificat și se vede că face sport.

Ce dietă a ținut Giulia Nahmany

Pentru a ajunge la rezultatele de azi, Giulia a făcut mult sport, dar a ținut și o dietă vegană: Nu mănânc carne, sunt vegană de mai mult de 6 luni, am luat – o treptat până mi-am dat seama că tot ce înseamnă produse pe bază de lactate, ouăle şi carnea nu îmi fac bine. Mă balonam, digestia nu era cum trebuie, mi-am dat seama că şi ceva nu e în regulă şi atunci am testat. Pentru mine asta funcţionează. Acum nu spun că niciodată în viaţa mea nu o să mănânc un hamburger, dacă mi-e poftă, o să mănânc', declara actrița într-un interviu pentru Libertatea.

„Uleiul de măsline ne îngraşă”

Mai mult, Giulia a mărturisit că nu a renunțat la dulciuri, însă nu este vorba despre produsele rafinate: Mănânc şi dulce: ciocolată bio, fără gluten, vegană, neagră, foarte bună. M-am obişnuit! Până şi salata o consum fără ulei, ăsta e secretul pe care nimeni nu îl ştia. De ce lumea nu slăbeşte? Toată lumea mănâncă salate şi piept de pui, dar uită că pune piept de pui la grătar cu ulei sau salată cu puţin ulei de măsline. Uleiul de măsline ne îngraşă'.

Giulia Nahmany a devenit cunoscută și peste Ocean, datorită filmului Love by Design, pentru care a câştigat premiul pentru debut la Festivalul de film Newport Beach din California, producție unde a jucat alături de actrița Jane Seymour. Cel mai recent proiect al său în România este filmul lui Horațiu Mălăele, Luca', din distribuția căruia face parte. Iar de câteva luni, actrița  se pregătește pentru un rol extrem de provocator din punct de vedere artistic, cel al unei evreice din timpul Holocaustului. 

Giulia Nahmany are însă preocupări și în alte domenii. După ce a lansat o academie de machiaj, două linii de bijuterii Swarowski și diamante, actrița și-a îndreptat atenția și spre zona vestimentară, lansând rochii de seară special create pentru femeile cu forme.

Foto: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter