Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

Publicat pe

Fosta iubită a lui Cornel Galeș, Viviana, și nașa de cununie a răposatului și a Ilenei Ciuculete au făcut, în sfârșit, pace, după multe scandaluri și animozități. Cele două au îngropat securea războiului de dragul lui Cornel, care a murit într-un accident de mașină în Spania.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La parastasul de după înmormântare, Viviana a fost cea care s-a ocupat de toate formalitățile, lucru care a supărat-o teribil pe Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete, care nu a dorit să fie prezentă la eveniment.

Doina Belu a refuzat să vină la parastasul lui Cornel Galeș

Viața merge mai departe pentru văduva lui Cornel Galeș! Cum arată și ce face Viviana acum, la 7 luni de la moartea impresarului

Motivele le-a explicat chiar Doina, nașa lui Cornel Galeș. 'De ce să merg acolo? Adică, nici nu m-a salutat în Biserică, ea a vrut să se ocupe de toate, ce, trebuia să mă rog de ea să mă primească? Oricum nu cred că mă avea la inimă, ea l-a dus pe Cornel departe de noi… Ea l-a și adus, e adevărat, nu bneg, dar ea s-a ocupat de toate și de tot, nu a avut nevoie de ajutorul nostru, al celor apropiați de Cornel, așa că eu ce să caut acolo? Să stea cu prietenii ei', a spus, printre altele, la acea vreme, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, potrivit wowbiz.ro

„Îmi pare rău că nu a venit'

'Îmi pare rău că nu a venit, știa unde facem parastasul. Iar faptul că nu i-am sărit în brațe, că nu am plâns pe umărul ei, că nu i-am pupat mâinile, nu cred că poate fi un motiv… Adică, să fim sinceri, ea nu e ruda mea, era nașa lui Cornel și a Ilenei Ciuculete, nu a mea. Și la parastas venea pentru el, nu pentru mine, așa cum a putut să vină și Mugurel, așa cum au venit și alții care, să fim sinceri, nu erau prietenii mei, ci ai lui Cornel. La parastas a fost vorba despre Cornel, nu despre mine. Nu îmi place o asemenea discuție, am mai avut noi discuții, nu am prea multe de zis…', ne-a spus, ca replică, calmă, tot atunci, Viviana.

Cu toate acestea, de curând, între cele două femei care au contat atât de mult pentru Cornel Galeș, lucrurile s-au mai îndreptat.

Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a lipsit de la parastasul său. Care a fost motivul

Ba chiar au ajuns să își vorbească și, mai mult, să își trimită mesaje publice. 'La multi ani, Viviana Mantoiu, sa fii sanatosa si luptatoare cum te stiu, ca viata are de toate', a spus, public, Doina Belu, nașa lui Cornel Galeș, iar Viviana a reacționat imediat: 'Multumesc. Numai bine va doresc si multa sanatate'.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină, în Spania

Pe 30 noiembrie Cornel Galeș a încetat din viață într-un cumplit accident de circulație. Vestea că acesta a murit într-un accident de mașină, într-un orășel de lângă Valencia, i-a luat pe toți prin surprindere, de tragedie aflându-se abia a doua zi, pe 1 decembrie, iar incertitudinea producerii tragediei a durat câteva ore, până când, într-un final, au venit tristele confirmări. 

Răsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiuluiRăsturnare de situație! În memoria lui Cornel Galeș, Viviana, fosta iubită, și Doina, nașa lui de cununie, au îngropat securea războiului

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, a spus, pe atunci, Viviana.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter