Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: "Târziu am aflat că..."

Publicat pe

Oana Roman a transmis, cu lacrimi în ochi, un mesaj pe rețelele de socializare, după ce Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta susține că a aflat târziu despre starea prietenei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu a anunțat pe Instagram, cu lacrimi în ochi, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Vedeta a povestit că a rămas fără gust și fără miros și a povestit detaliat, de pe patul de spital cum s-a întâmplat totul: „Am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc, că ar trebui totuși să merg să mă odihnesc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult și că m-a făcut și căldura să mă simt așa. Ulterior am simțit că îmi pierd din puteri și am luat decizia să merg să mă odihnesc. Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Nu a fost o senzație pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat, a povestit ea.

Citește și: Soția lui Alin Oprea are comportamente… nebănuite!Larisa l-a bătut pe paznicul de la liceul fiicei sale până l-a luat Salvarea

Oana Roman a aflat târziu că Adelina Pestrițu are coronavirus

Oana Roman a aflat târziu de anunțul prietenei sale privind momentele prin care trece, însă a ținut să-i transmită imediat urări de bine.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei.Cu ea a înlocuit-o pe Bianca Comănici

Fiica lui Petre Roman i-a urat sănătate și putere Adelinei Pestrițu, infectată cu noul coronavirus.

'Târziu am aflat, uitându-mă pe Instagram, că prietena mea, Adelina Pestrițu, s-a îmbolnăvit de COVID. Și vreau să îi urez foarte multă sănătate, să îi spun că o îmbrățișez și că îi transmit putere', a spus Oana Roman într-un story.

Citește și:Robert Pattinson a fost testat pozitiv cu COVID-19.Filmările pentru 'The Batman' s-au suspendat

Adelina Pestrițu se află în acest moment la Spitalul Militar ROL 2, aflat în Otopeni, în curtea Institului de Gerontologie și Geriatrie Ana Aslan.

Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: "Târziu am aflat că..."Mesajul transmis de Oana Roman, după ce a aflat că Adelina Pestrițu are coronavirus: "Târziu am aflat că..."

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter