A murit Michael Lonsdale. Actorul a fost găsit fără suflare în propria locuință

Publicat pe

A mai plecat dintre noi încă un nume important din cinematografie. Actorul Michael Lonsdale a murit la vârsta de 89 de ani, acesta fiind găsit fără suflare în propria locuință.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Michael Lonsdale a murit luni după-amiază, la vârsta de 89 de ani, după 60 de ani de carieră în cinematografie şi teatru. Actorul a fost găsit fără suflare în locuința sa din Paris, iar agentul său a fost cel care a făcut anunțul trist.

De-a lungul carierei sale de 60 de ani, acesta a jucat în peste 130 de filme și a interpretat peste 200 de roluri în cinematografie, teatru și televiziune. El a obţinut în 2011 premiul César pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea Fratelui Luc, un călugăr liber asasinat la Tibhirine (Algeria), în Des hommes et des dieux', de Xavier Beauvois (Marele Premiu la Cannes în 2010).

Citește și: Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19. Fiul lui a făcut anunțul: „Acum ești împreună cu fata și soția ta'

Michael Lonsdale s-a născut la Paris pe data de 24 mai 1931. Tatăl actorului era un ofiţer britanic, iar mama lui era o franţuzoaică. El a crescut la Londra, apoi în Maroc.

A murit Michael Lonsdale. Actorul a fost găsit fără suflare în propria locuințăA murit Michael Lonsdale. Actorul a fost găsit fără suflare în propria locuință

Citește și: Medicul Ovidiu Băjenaru a murit de COVID-19. Șeful clinicii de Neurologie de la Spitalul Universitar era internat de zece zile

FOTO: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter