Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19. Fiul lui a făcut anunțul: „Acum ești împreună cu fata și soția ta”

Publicat pe

Ion Manole, tatăl regretatei Mădălina Manole, a murit astăzi, după ce intrase în comă și era ținut în viață de aparate. Bărbatul se infectase cu virusul COVID-19, iar medicii nu i-au dat șanse prea mari de supraviețuire, asta și din cauza vârstei sale destul de înaintate, care îl încadra în categoria de risc crescută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19

Marian Manole, fiul acestuia și fratele Mădălinei Manole, a fost cel care a făcut anunțul trist.

El a postat un mesaj de adio pe contul său de Facebook:

„DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata tata si soția ta!', a scris Marian Manole.

Medicii nu i-au mai dat șanse

„Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău’, a declarat fratele Mădălinei Manole, la câteva zile după ce Ion Manole s-a îmbolnăvit de COVID-19.

A fost ținut în viață de aparate

Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19. Fiul lui a făcut anunțul: „Acum ești împreună cu fata și soția ta'Tatăl Mădălinei Manole a murit de COVID-19. Fiul lui a făcut anunțul: „Acum ești împreună cu fata și soția ta'

 „Ne-au spus că nu mai e nicio șansă’, a mai precizat Marian Manole.

Potrivit unor informații, medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, dar familia s-a opus. Starea pacientului nu ar fi permis o astfel de deplasare, iar spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat precum cel din Ploiești.

Citește și: Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: ‘Am stat câteva ore la perfuzii

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID.

Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului’. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul’, spunea Marian Manole în urmă cu câteva zile.

COVID-19 a venit pe fondul unei sănătăți și așa precare, în cazul lui Ion Manole. În 2014, tatăl regretatei artiste a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur și nici nu mai putea vorbi.

„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare. Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accetuează ceva în organismul ăsta. Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii.’, spunea atunci tatăl Mădălinei Manole.

În martie 2017, Ion Manole și-a pierdut soția și de atunci problemele sale de sănătate s-au agravat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter