A vrut să păcălească medicii! O tânără întoarsă din Italia a mers să facă avort și nu a spus că e în carantină. Autoritățile au amendat-o cu 10.000 de lei

Publicat pe

O tânără întoarsă din Italia, care ar fi trebuit să stea în carantină acasă 14 zile, a mers să facă avort în mare secret. Femeia a pus în pericol sănătatea oamenilor din jurul ei și a fost aspru sancționată de autorități.

Femeia este de fel din județul Sălaj, însă a venit la iubitul ei, în Câmpina. Tânăra s-a întors recent din Italia și ar fi trebuit să stea acasă, în carantină, pentru următoarele 14 zile. În mare secret, femeia a mers la spital, unde a făcut avort, potrivit adevărul.ro.

Se pare că intervenția chirurgicală era una mai delicată, iar cei de la clinica privată la care a mers tânăra au sfătuit-o să meargă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploiești. Abia când ar fi ajuns acolo, femeia ar fi declarat că s-a întors din Italia, zonă cu risc.

Tânăra din Sălaj era obligată să stea două săptămâni în casă, izolată din cauza epidemiei de coronavirus. Autoritățile au sancționat-o și i-au dat o amendă de 10.000 de lei.

Din fericire, cadrele medicale care au intrat în contact cu această persoană au purtat echipament de protecție, a anunțat Gheorghe Alexandru, managerul Spitalului de Obstetrică Ginecologie din Ploiești. Acum, tânăra a fost externată și se află acasă.

Citește și: Un român din Italia a ieșit casă pentru a căuta o prostituată, în plină carantină de coronavirus

FOTO: pixabay.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter