Mărturia tulburătoare a unui tânăr depistat cu coronavirus: "Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer..."

Publicat pe

Răzvan Ioan este unul dintre cei 139 de români depistați cu coronavirus până ieri-seară în România și unul dintre puținii care au vorbit despre asta. Iată ce povestește tânărul despre condițiile de carantină, dar și ce îi sfătuiește pe români!

În seara zilei de ieri, 15 martie, erau deja confirmate 139 de cazuri de coronavirus în România, iar președintele Iohannis decretase deja stare de urgență, pentru a împiedica răspândirea virusului. Între timp, au început să apară și mărturii ale celor infectați, Răzvan Ioan, pacientul cu numărul 32, făcând pe contul său de socializare o dezvăluire tulburătoare cu privire la momentele prin care trece, cu rugămintea ca mesajul său să fie distribuit public.

„Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru că așa a vrut Dumnezeu.

N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este să gândiți. Să gândiți, să dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri.

„Lucrul cel mai greu suportabil este izolarea”

Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să stați acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru.

„Vă rog, STAȚI ACASĂ!”

Dar pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoși, ce scuză plauzibilă aveți?

#eusunt32 #stamacasa #măcarAcum #respectămRegulile
P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect
P.S 2. Fiți mai buni… nu doare…”
, a scris Răzvan Ioan pe contul său de Facebook.

Foto: Facebook

Mărturia tulburătoare a unui tânăr depistat cu coronavirus: "Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer..."Mărturia tulburătoare a unui tânăr depistat cu coronavirus: "Mă aflu internat într-o boxă de 2x2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer..."
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter