Cum arată noul formular de declarație pe proprie răspundere. Ce și cum trebuie să completezi pentru a părăsi locuința, până pe 15 mai!

Publicat pe

Formularul de declarație pe proprie răspundere, de care mai avem nevoie până pe 15 mai, a fost modificat. În urma Ordonanței Militare 10, care a schimbat orele de ieșit din casă pentru persoanele de peste 65 de ani, avem în vigoare un alt formular de declarație pe proprie răspundere.

Noul formular diferă de cel precedent doar prin nota din subsol, care precizează care sunt noile intervale orare în care persoanele de peste 65 de ani pot ieși din casă, respectiv 7.00 – 11.00 și 19.00 – 22.00.

„Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5', este noua formă a notei de subsol.

Conținutul declarației, motivele pentru care se poate ieși din casă, a rămas același.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter