Clipe de groază pentru Ruby: cântăreața e speriată că ar putea avea coronavirus! A decis să se testeze din cauza unui simptom grav, care ar putea indica această boală

Publicat pe

Ruby este o fire extrem de veselă și energică, însă în ultimul timp se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta spune că are o tuse seacă de ceva timp, fiind speriată că ar putea fi infectată cu COVID-19. 

Clipe de groază pentru Ruby: cântăreața e speriată că ar putea avea coronavirus! A decis să se testeze din cauza unui simptom grav, care ar putea indica această boalăClipe de groază pentru Ruby: cântăreața e speriată că ar putea avea coronavirus! A decis să se testeze din cauza unui simptom grav, care ar putea indica această boală

Pentru a scăpa de această temere, Ruby a decis să se testeze pentru a aflat dacă a luat virusul care face zeci de mii de victime la nivel global. 

Ea le-a povestit fanilor că are de ceva vreme o „tuse de măgar', adică o tuse seacă, acesta fiind unul dintre principalele simptome de infectare cu coronavirus, pe lângă febră. 

Citește și: Drama neștiută a lui Ruby. A crescut fără părinți: „Nu mi-a fost ușor cât am fost copil”

Ea și-a întrebat fanii dacă vreunul dintre ei și-a făcut acest test. 

„Bună dimineața, se testează dulceața, pentru că tușeșc ca un măgar și vreau să fiu sigură că sunt bine. Cine și-a mai făcut testul?', a transmis Ruby în cadrul unui InstaStory.

A rămas fără mâncare în izolare

La începutul pandemiei, Ruby nu s-a speriat, așa că vedeta nu și-a făcut prea multe provizii de hrană, motiv pentru care a rămas fără multe lucruri esențiale în casă. 

Vedeta a povestit pentru revista Viva! că n-a mai găsit prea multe la supermarket atunci când a mers la cumpărături. 

Provizii am făcut mai mult pentru căței și pisici! Au zeci de kilograme de bobițe și pliculețe și osulețe și nisip, spre deosebire de noi, care ne-am dus destul de târziu după provizii și n-am mai găsit mare lucru în supermarketuri. Oricum, trecem și peste asta, când ne roade stomacul și plictiseala, ne găsim un motiv de ceartă și dupa aia două de împăcare, ca să ne mai certăm o dată dupa (râde)‘, ne-a povestit Ruby, recunoscând că din cauza izolării apar și mici conflicte în cuplu.

Citește și: Ruby și-a riscat sănătatea la 'Survivor' și a încălcat sfatul medicului privind implanturile mamare: 'Am simțit că mor'! Exclusiv

Cât despre obiceiurile sale alimentare, Ruby recunoaște că are perioade în care mănâncă foarte mult, dar și perioade în care nu are deloc poftă de mâncare. 

Eu sunt pe toane: am perioade în care mănânc de parcă se termină mâncarea pe planetă și eu trebuie să mănânc tot ce există și perioade în care nu mai am poftă de nici un fel de mâncare, mi se ia de toată. După Survivor, am trecut prin faza de unde e toată mâncarea de pe pământ? Vreau să o mănânc eu!’ și acum, după ce am mâncat parcă tot ce era de mâncat, iar nu mai am poftă de nimic. Și rabd până mi se face poftă mare de ceva. Eu nu mănânc cand mi se face foame, mănânc când văd ceva și-mi plouă în gură, altfel nu intră‘, a explicat artista pentru viva.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter