Adrian Streinu-Cercel avertizează că noul coronavirus se ascunde în praf și mizerie: "Am rugat autorităţile locale să spele străzile și parcurile"

Publicat pe

Profesorul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balș, trage un semnal de alarmă cu privire la fapul că noul coronavirus s-ar ascunde în praf și mizerie.

Adrian Streinu-Cercel avertizează că noul coronavirus se ascunde în praf și mizerie: "Am rugat autorităţile locale să spele străzile și parcurile"Adrian Streinu-Cercel avertizează că noul coronavirus se ascunde în praf și mizerie: "Am rugat autorităţile locale să spele străzile și parcurile"

Streinu-Cercel susține că noul coronavirus este parșiv, că aceste se ascunde și trăiește în praf și mizerie, motiv pentru care a și solicitat autorităților să fie spălate străzile.

„Cea mai mare nevoie o reprezintă nevoia de calm şi de linişte. E o bătălie foarte complicată, mai ales că acest virus parşiv se ascunde în praf şi mizerie. Am rugat autorităţile locale să spele străzi, parcuri pentru că acolo se ascunde virusul”, a precizat profesorul Streinu-Cercel.

În egală măsură, el a ținut să precizeze că aceste tipuri de virusuri îşi cresc virulenţa pe măsură ce trec de la un om la altul, notează stirileprotv.ro.

Cum studiile arată că noul coronavirus se poate răspândi de pe tălpile pantofilor, este foarte important să se acorda atenție sporită când se vine de afară.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel, despre măsurile care ar trebui respectate pentru a se amâna al doilea val de coronavirus: „Masca trebuie purtată pe nas'

Stropeşte covorul de la intrare cu o soluţie care conţine clor, șterge-te bine pe picioare pe covorul imbibat cu clor, înainte să intri în casă, intră, lasă pantofii la uşă, pe un alt covor stropit cu clor„, susțin specialiștii când vine vorba despre regulile ce trebuie respectate înainte de a se intra în casă.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Se poate transmite coronavirusul prin înțepăturile de insecte? Răspunsul oferit de Adrian Streinu-Cercel

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter