TOP 5 alimente care au calorii negative. Cum te ajută să slăbești

Publicat pe

TOP 5 alimente care au calorii negative. Consumul de alimente care au un conținut scăzut de calorii te ajută să pierzi mai ușor în greutate. Multe persoane sunt preocupate de calcularea caloriilor pe care le consumă. Nu multă lume înțelege cât de mult ne pot influența acestea întregul stil de viață. Caloriile negative pot fi consumate deoarece au un conținut redus de calorii și digerarea acestora arde mai multe calorii decât ele conțin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În cazul în care te lupți cu kilogramele în plus și urmărești să pierzi în greutate, poți opta pentru introducerea în dietă de alimente cu alimente cu calorii negative. Descoperă cele cinci alimente care au calorii negative. Iată ce produse poți să incluzi în dieta ta dacă vrei să slăbești.

TOP 5 alimente care au calorii negative

Specialiștii în nutriție sunt de părere că fructele și legumele conțin cele mai multe clorii negative. Acestea și-au primit denumirea de calorii negative datorită faptului că organismul trebuie să ardă mai multe calorii în timpul digestiei decât cele consumate. Organismul unei persoane arde mai multe calorii atunci când consumă fructe și legume.

Citește și: Top alimente anti atac de panică.Ce să mănânci când ești stresată

Citește și: Ce alimente să nu bagi în cuptorul cu microunde

Citește și: Mircea Lucescu are conturile blocate în Ucraina.Antrenorul nu își poate retrage cinci milioane de dolari

Citește și: Larisa Iordache, operată din nou:”Acum mă resimt, mă dor toate”

TOP 5 alimente care au calorii negative. Țelina

Acest aliment se află printre primele locuri pe lista de alimente care au calorii negative. Țelina conține în jur de 16 calorii per 100 grame. Aceasta este bogată în fibre și oferă rapid senzația de sațietatea. Mai mult, țelina este bogată în vitamina A și vitamina C, ceea ce o face ideală pentru sistemul imunitar. Acest produs poate fi consumată în diferite preparate sau poate fi adăugată în smoothie-uri verzi.

Morcovii

Morcovul se află pe lista de alimente care au caloii negative. Aceștia conțin 41 de calorii la fiecare 100 de grame și ajută la reglarea colesterolului. Morcovul conține grăsimi sănătoase care pot ajuta persoanele care se confruntă cu hipertensiune arterială. Morcovii sunt bogați în vitamina A, vitamina C, vitamina K, ,magneziu și potasiu.

Roșiile

Roșiile conțin în medie 19 calorii la fiecare 100 de grame. Acestea sunt extrem de dleicioase și pot fi folosite într-o mulțime de preparate. De la pastă de tomate, până la o salată răcoritoare, orice preparat are un gust aparte. Roșiile sunt bogate în potasiu, vitamina C și fibre. De asemenea, acestea conțin o cantitate importantă de licopen, colorantul natural care îi dă culoarea roșie. Aceasta este un antioxidant care ajută la regenerarea pielii.

Castraveții

Castraveții au o sursă excelență de vitamine și minerale, deși sunt săraci în calorii. Aceștia conțin o cantitate semnficativă de apă, motiv pentru care 100 de grame de castraveți are un total de 16 calorii. Aceștia pot fi serviți în salate sau alături de o gustare între mese. Castraveții conțin vitamine și apă.

Pepenele – alimente care au calorii negative

Pepenele este extrem de bun pe timp de vară. Pepenele ajută la reglarea greutății, reduce pofta de mâncare și ajută la problemele de digestie. Pepenele este bpgat în licopen.Acesta conține 30 de calorii la fiecare 100 de grame. Pepenele roșu are un procent de aproximativ 98% apă, fiind ideal în orice dietă.

Sursa: Catine.ro.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter