Larisa Iordache, operată din nou: "Acum mă resimt, mă dor toate"

Publicat pe

După multe intervenții chirurgicale cauzate de numeroasele accidentări, gimnasta Larisa Iordache a fost operată din nou, recent. Iată cu ce s-a confruntat de data asta și care este starea ei de sănătate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce, până acum, a trecut prin nu mai puțin de 7 intervenții chirurgicale din cauza accidentărilor suferite în cadrul competițiilor, Larisa Iordache a fost operată din nou, de data aceasta fosta mare gimnastă confruntându-se cu o problemă diferită.

Larisa Iordache, operată din nou: "Acum mă resimt, mă dor toate"Larisa Iordache, operată din nou: "Acum mă resimt, mă dor toate"

Larisa Iordache, operată din nou

Tânăra campioană, medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, retrasă din gimnastică, a ajuns de urgență la spital după ce a acuzat mai multe probleme la rinichi, iar medicii au decis să îi monteze un stent. La ieșirea din spital, Larisa le-a povestit fanilor ei prin ce a trecut, mărturisind că, de data, asta și-a învățat lecția.

Citește și: Larisa Iordache se retrage din gimnastică: „Un nou capitol este gata să înceapă'

Citește și: Larisa Iordache recunoaște că a avut momente când a vrut să renunțe la gimnastică: „Am renunțat la idee când părinții mei…”/ EXCLUSIV

Citește și: Biu Marquetti, primele declarații după ce a devenit bunică la 47 de ani: „Este un sentiment de nedescris”

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț

Citește și: Ce relație are Mircea Geoană cu fiica lui, Ana, și cu viitorul ginere: „Câteodată…'

'Am ieșit din spital. Sunt fericită, dar cam amețită. Sunt ca un hamster care și-a păstrat provizii. Sunt șocată cât de mult poți să reții în corp sărurile care se administrează în spital. 

Am ajuns în spital pentru că am făcut din nou o criză renală. Și pentru că nu am făcut lucrurile atunci când trebuia, am ajuns iar de urgență la spital. Am fost băgată în operație. Nu grea. Mi s-a montat un stent.

Trebuie să mă duc iar la doctor și să-mi scoată pietricica. Nu s-a putut scoate acum din cauza infecției pe care o am. A fost dificil psihic. Fizic, acum mă resimt mă dor toate. Am avut și febră…și tot ce ai când ai probleme cu rinichii. 

Mi-am învățat lecția. Trebuie să fac lucrurile la timp, chiar dacă nu mă doare. Peste o lună vin la spital. Apoi două săptămâni mai trag de mine și sunt ca nouă apoi. Nu lăsați de pe-o zi pe alta. Cu sănătatea nu te joci', a dezvăluit Larisa Iordache, pe Instagram.

Gimnasta a mai suferit 7 operații

În urmă cu cinci ani, în 2017, Larisa Iordache a trecut printr-o mare cumpănă. Ea a suferit atunci o accidentare și s-a ales cu o ruptură la tendonul lui Ahile, de la piciorul stâng. A luat o pauză de la carieră, s-a operat de mai multe ori, însă problema nu a dispărut complet.

Anul trecut, pe 3 decembrie, Larisa Iordache a fost operată din nou. Deși era a șaptea intervenție de acest tip, gimnasta mărturisea că nu se plânge. Ea a povestit că cel mai tare o sperie ce va urma, faptul că va trebui să facă recuperare și să poarte cârje.

„Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e… Pentru mine azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru in operație pentru a scapa de durerea de la gleznă. A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng!

Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează ma sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.) dar măcar o sa fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să mai îmi creeze probleme’, a scris Larisa Iordache pe Instagram.

Larisa Iordache a adunat de-a lungul carierei o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Chiar dacă a renunțat la activitatea competițională, Larisa nu a putut sta departe de sportul care a consacrat-o, iar acum antrenează fetițele care vor să-i calce pe urme.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter