Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: "Suntem împreună de la divorț"

Publicat pe

După aproape 4 ani de la divorț, Cristina Spătar este mai fericită ca niciodată, alături de iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr. Artista nu se mai ferește și și-a făcut publică povestea de dragoste și în social media.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă la început puțini au fost cei care au dat o șansă relației lor, iată că, de 4 ani deja, între Cristina Spătar (47) și iubitul ei, Tiberiu Vărzaru (26) s-a legat o frumoasă poveste de dragoste, care s-ar putea materializa cât de curând într-o căsătorie.

Extrem de discretă cu viața ei personală, artista s-a ferit până acum să-și facă publică relația pe rețelele de socializare, însă iată că finalul anului le-a adus surprize fanilor Cristinei Spătar. Iar asta deoarece Regina R&B a postat în premieră, pe contul personal de Instagram, o fotografie în care se află alături de Tiberiu. Mai mult, Cristina Spătar și iubitul ei s-au pozat într-o ipostază extrem de tandră – ea se află în brațele lui, iar acesta o sărută cu ardoare.

Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: "Suntem împreună de la divorț"Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: "Suntem împreună de la divorț"

Artista și iubitul ei și-au oficializat relația pe Instagram

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru au petrecut împrenuă Revelionul pe Valea Uzului și artista a postat prima fotografie împreună în noaptea dintre ani, spre încântarea fanilor, care i-au felicitat. De altfel, iubitul Cristinei Spătar a fost primul care a reacționat, cu o inimioară, la postarea artistei.

Pentru Cristina Spătar divorțul a fost foarte dificil, artista fiind obligată să se mute din vila de lux unde locuia alături de soțul ei, într-un apartament de bloc, împreună cu cei doi copii ai lor. Tiberiu, actualul ei iubit, a fost cel care, de altfel, a ajutat-o pe artistă să se relanseze în afaceri, fiindu-i alături și din punct de vedere financiar, după cum a declarat Cristina. din păcate, acum, din cauza pandemiei, afacerea cu rochii a Cristinei Spătar a eșuat, însă lucrurile merg foarte bine pe plan sentimental.

Citește și: Scandal la început de an! Câți bani au luat Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu de la Vacanța Mare pentru programul de Revelion de la TVR

Citește și: Adrian Păduraru, adevărul despre relația cu Oana Mareș din filmul Declarație de dragoste: „Între noi lucrurile nu stăteau în termeni de simpatie”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se infectează cu COVID-19 toți membrii unei familii, dacă unul este bolnav. Explicația medicilor

Citește și: Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor se mărită. Cine este iubitul ei, cu 20 de ani mai în vârstă

„Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț', a declarat Cristina Spătar, pentru Click.ro. Cei doi formează un cuplu din vara anului 2016, la scurt timp după divorțul artistei.

„Nu am primit niciun leu de la fostul soţ, mi-am pus pe picioare atelierul de haine, am obţinut şi contracte cu ajutorul prietenului meu. Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Toată lumea are un iubit, eu de ce să nu am?', declara Cristina Spătar.

Înainte de a deveni iubitul Cristinei Spătar, Tiberiu Vărzaru a avut o relație cu Jeni, fiica cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor.

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru, planuri de căsătorie?

Cristina Spătar a trecut prin clipe grele în ultimii patru ani, cunoscând atât durerea, după divorțul de fostul soț, cât și disperarea cauzată de problemele financiare de după separare. În ciuda problemelor financiare, viața i-a surâs din nou cântăreței, căci în plan amoros, aceasta a avut parte de o surpriză frumoasă…. Și iată că, și după 4 ani, povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și iubitul ei este la fel de frumoasă ca la început.

Ne înțelegem foarte bine, nu-mi fac planuri de viitor și n-am așteptări. Dat fiind faptul că el e mult mai tânăr nu mi-am făcut planuri, cu toate că el zice mereu că o să ne căsătorim. El își dorește treaba asta, eu nu-mi doresc să mă mai căsătoresc‘, declara Cristina Spătar despre iubitul ei pentru Cancan, într-una din rarele dezvăluiri de acest fel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter