Antonia nu s-a mai putut abține. A spus totul pe contul de socializare. „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită”

Publicat pe

Antonia a postat un video pe contul de Instagram, în care și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul unor copii și adolescenți.

Artista a fost uimită să citească mesajele în care a fost jignită în mediul virtual și consideră că vina le aparține în totalitate părinților, aceștia fiind direct responsabili de atitudinea copiilor lor.

Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic. (10-20 ani) Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți? Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist.”, a spus Antonia, într-un video postat pe Instagram.  

Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă

Până acum, Antonia și Alex Velea stăteau alături de cei doi băieți, Akim și Dominic, într-un apartament din București. Pentru că familia lor este destul de numeroasă, spațiul pe care îl aveau la bloc nu mai era suficient.

După muncă și răsplată! Antonia și Alex Velea au muncit din greu pentru a-și cumpăra o vilă de lux așa cum au visat. Acum, spațiul nu mai este o problemă pentru ei, iar micuții se pot juca și în curte.

Noua casă a celebrului cuplu se află pe marginea unui lac, iar priveliștea este superbă în fiecare dimineață. Acum, Alex Velea și Antonia au loc în noua casă și pentru hainele în care au investit foarte mulți bani. Când vine vorba de modă, cei doi nu se uită la bani și cumpără tot ce le place.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter