Vestea a picat ca un trăsnet. Cum a aflat mama Cristinei Țopescu de moartea jurnalistei. „Este inuman”

Publicat pe

Mama Cristinei Țopescu locuiește în Germania, iar în urmă cu două zile, aceasta a ajuns de urgență în România, imediat ce a aflat de moartea fiicei sale. Din păcate, felul în care aceasta a aflat despre dispariția jurnalistei este cu adevărat cutremurător.

Prietena și vecina Cristinei Țopescu, cea care a descoperit că fosta jurnalistă e moartă în casă, a făcut, zilele trecute, o înregistrare audio în care a povestit printre altele, și cum a aflat mama Cristinei Țopescu despre moartea fiicei sale.

'Mama Cristinei a aflat de moartea ei (n.red a Cristinei Țopescu) de la televizor. S-a aflat de la 112 pentru că noi nu am anunțat pe nimeni. Este inuman să afle așa', a spus prietena Cristinei Țopescu, potrivit Cancan.

Cristina Țopescu a fost incinerată

Cristina Țopescu este incinerată astăzi, 16 ianuarie. Ștefan Bănică Jr. a venit să-și ia rămas bun de la femeia cu care a avut o relație de 5 ani și pe care iubit-o enorm.

Ștefan Bănică a venit și și-a luat rămas bun de la Cristina Țopescu. Artistul a avut o relație de 5 ani cu jurnalista, iar iubirea lor a fost foarte mare. Ștefan Bănică a venit la căpătâiul Cristinei Țopescu cu un buchet de trandafiri albi, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter