Anul Nou chinezesc. Ce se schimbă în anul Tigrului de Apă, de la 1 februarie 2022

Publicat pe

Anul Nou chinezesc ori Yang, anul chinezesc cu numărul 4719, începe pe 1 februarie 2022. Cu ce schimbări vine Tigrul de Apă, anul schimbărilor masive, al ideilor îndrăznețe. Căldura focului tigrului va afecta pe toată lumea și se spune că ar evidenția tot ce e mai bun în fiecare dintre noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Tigrul este cunoscut pentru puterea sa, îndrăzneală și abilitatea de a face totul la scară mare. Astfel urmează un an complet diferit față de 2021, anul Bivolului de Metal, care a fost despre multă muncă și pragmatism.

În zodiacul chinezesc tigrul reprezintă curaj, impulsivitate, inteligență dar și risipă. Persoanele născute sub semnul tigrului sunt puternice, curajoase și dependente. Glasul inimii este cel care îi ghidează în viață mai mult decât rațiunea, iar din punct de vedere economic tigrul este un risipitor.

Apa are legătură cu sensibilitatea, creativitatea și deschiderea la schimbare. Dar apa este și o forță naturală puternică. Ea poate stinge focul și poate depăși orice obstacol îi stă în cale.

Tigrii, de asemenea, acționează rapid, așa că și în 2022 trebuie să ne pregătim pentru situații care se schimbă rapid. Partea rea este că asta poate însemna mai multă dramă, fie acasă, fie la muncă. Partea bună este că Tigrul poate aduce vești bune neașteptate și poate transforma vise nebunești într-o realitate de succes, potrivit spotmedia.ro.

Citește și: Oana Zăvoranu, plângere penală pentru bărbatul care a amenințat-o cu cuțitul.Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România:„Mi-a apărut ceva pe…’

Citește și: Cum a început prietenia dintre Romică Țociu și Cornel Palade:„La noi va fi până când moartea ne va despărți’

Anul Nou chinezesc – anul Tigrului de Apă

Anul tigrului de apă ar putea fi caractezizat ca un an exploziv. Ar putea fi vorba despre mari neînțelegeri, dezastre și chiar războaie. Bun sau rău, totul va fi dus la extrem.

În anul 2022 ar putea fi agonisite sau strânse averi.

Horoscop chinezesc 2022. Provocările Anului chinezesc al Tigrului de apă

În I Ching, Tigrul este asociat cu mișcarea sau tunetul și este reprezentat de hexagrama din această carte a Apei-Tunetului, care semnifică ceva care se mișcă înlăuntrul apei, cum ar fi un prunc crescând înlăuntrul pântecului unei mame.

De aceea, 2022, Anul Chinezesc al Tigrului de Apă, are drept repere provocări nemaipomenite, creșterea, creația și dezvoltarea. Este unul de bun augur începerii unui demers major, mai cu seamă în carieră și afaceri.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter