Oana Zăvoranu, plângere penală pentru bărbatul care a amenințat-o cu cuțitul. Ce au găsit polițiștii în mașina agresorului

Publicat pe

Oana Zăvoranu a avut parte de o experiență cumplită. Vedeta se întoarcea din vacanță când un bărbat a amenințat-o cu cuțitul în timp ce se afla în trafic. La scurt timp, bruneta a chemat oamenii legii care au intervenit și l-au percheziționat pe agresor. Ce s-a întâmplat și de la ce a pornit conflictul?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta actriță se întoarcea din vacanță împreună cu soțul ei, când în trafic au avut parte de un eveniment șocant. Oana Zăvoranu a fost amenințată cu cuțitul de un șofer, iar vedeta s-a îndreptat către secția de poliție pentru a depune o plângere penală împotriva agresorului.

Poliția a intervenit imediat la locul faptei și au percheziționat mașina individului. Vedeta le-a povestit oamenilor legii tot ce s-a întâmplat. Oana Zăvoranu a mai implicată într-un conflict chiar la finele anului trecut. Cum s-a terminat situația?

Citește și: Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență.Imagine rară cu vedeta

Citește și: Pepe, la 10 ani de la divorțul de Oana Zavoranu:„ Eu am luat-o de la zero în momentul ăla!'

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Ce s-a întâmplat cu banii pe care Brigitte și Florin Pastramă i-au încasat la reality-show-ul de la Antena Stars:„Erau luați de un birou de executori judecătorești…'

Oana Zăvoranu, amenințată cu cuțitul în plină stradă

Oana Zăvoranu a trăit momente de groază în urmă cu o zi. Vedeta se întorcea din vacanță împreună cu soțul ei când a fost amenințată cu cuțitul de un bărbat. Aceștia se aflau în trafic, iar bruneta a mers de urgență la o secție de poliție pentru a depune pângere penală. Totul ar fi început după ce soțul actriței a vrut să intre în depășire pe linia discontinuă, iar agresorul a încercat să-i blocheze cu mașina, iar când s-a dat jos din autovehicul acesta avea un cuțit în mână și a început să îi amenințe pe Alex și Oana.

Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.', a declarat Oana Zăvoranu,  pentru SpyNews.ro.

Ce au descoperit oamenii legii

Poliția a intervenit de urgență la locul incidentului, iar după ce au percheziționat mașina individului, aceștia au descoperit că nu avea doar un cuțit , ci două. De asemenea, agresorul nu era singur în mașină, ci alături de soția lui și cei doi copii. Chiar și așa, asta nu l-a oprit să scoată cuțitul și să-i amenințe pe Oana Zăvoranu și Alex Ashraf.

Oana a mers imediat la secția de Poliție, unde a făcut numeroase declarații și o plângere penală împotriva individului. I-am făcut plângere penală! Era cu soția și cu doi copii. I-a percheziționat Poliția mașina. I-a luat 2 cuțite, unul de la el și unul din partea soției. Noi nu am avut vrei treaba cu el. (…)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu, scandal cu o asistentă de la clinica sa

Bruneta a mai fost implicată într-un scandal de proporții la sfârșitul anului trecut. Oana a intervenit în conflictul dintre soțul ei și o asistentă tv de la clinica lor. Aceasta l-a acuzat pe Alex Ashraf că nu a vrut să-i plătească salariul.

Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic.Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc', a declarat Oana Zăvoranu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter