Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu: „Vom investi...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

E greu să mai spui ceva despre Elwira și Mihai Petre, întrucât fetele lor, trebuie să recunoaștem, îi eclipsează. „Noi am fost în „Asia Express, iar bunicii au avut „Asia Express chiar acasă, spun cei doi despre Catinca și Ariana, cele două fetițe superbe, care au aflat abia în momentul difuzării finalei, la TV, că părinții lor sunt marii câștigători ai show-ului de la Antena 1. Cum a fost și cum este viața lor de familie, înainte și după acest concurs? Se pare că dragostea ca-n filme chiar există!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai, felicitări pentru câștigarea show-ului „Asia Express! Sper să nu vă supărați pe mine, încă de la începutul interviului, dar eu credeam că veți fi printre primii eliminați. Mare mi-a fost surpriza să văd cât de bine vă descurcați în concurs! Privind în urmă, cred că și voi credeți că v-ați întrecut pe voi înșivă, nu?

Mihai: În unele momente, da, pentru că au fost clipe extrem de dificile, dar știam că vom lupta încă de la început. Pe moment, nu am simțit că ne-am întrecut pe noi, dar, văzând la televizor ce am trăit, ne-am dat seama că ne-am întrecut toate așteptările.

Elwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu: „Vom investi...'/ EXCLUSIVElwira și Mihai Petre, pictorial de familie, alături de cele două fiice, după Asia Express! Ce vor face cu marele premiu: „Vom investi...'/ EXCLUSIV

Mihai Petre, după experiența Asia Express: „Oboseala și-a spus cuvântul'

Știu că toată emisiunea v-a fost foarte dor de fete și ați exprimat asta cu fiecare ocazie. Dar cum resimțeați acest dor noaptea, când erați doar voi doi, când nu se filma, când dormeați cine știe pe unde?

M: Noaptea nu prea resimțeam acest dor, deoarece, după ce se termina filmarea, eram rupți de oboseală. Asta nu
înseamnă că a fost ușor, ziua resimțeam tot timpul dorul de ele. Oboseala și-a spus cuvântul, iar noaptea nu mai simțeam nimic.

Citește și: De ce au plâns Elwira și Mihai Petre la Asia Express:„Viața mea sunt fetele mele'

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri:„A făcut turul lumii'

Citește și: Mihaela Rădulescu, mărturisiri neștiute despre Revoluție:„Eram în filmul ăla total, pe baricade' / EXCLUSIV

Elwira Petre: „Pentru noi, cea mai grea a fost finala'

Care a fost cel mai greu moment din punctul ăsta de vedere, al dorului de fete?

Elwira: Pentru noi, cea mai grea a fost finala, pentru că deja toate emoțiile, oboseala erau cumulate. Personal, momentul din finală când am avut ocazia să le vedem pe fete într-un videocall a fost extrem de dificil. Mi-a fost greu să îmi adun gândurile, care, în loc să meargă către finală, erau îndreptate către fete și familia noastră. Dar am încercat să mă adun și să duc finala mai departe.

Elwira Petre: „Noi am fost în „Asia Express, iar bunicii au avut „Asia Express chiar acasă'

Acum, spuneți drept… Au făcut ceva boacăne fetele, cât timp ați fost la „Asia Express?

E: Sigur că fetele poate au mai făcut și boacăne despre care noi nu știm. Râdeam cu părinții mei că noi am fost în „Asia Express, iar ei au avut „Asia Express chiar acasă. (râde) Nu pot să spun că avem niște copii năzdrăvani care sunt neascultători, dimpotrivă, cred că au fost atât de răsfățate, încât nu au avut niciun gând să mai facă vreo boacănă. Alături de bunici au avut pur și simplu de toate.

Ce faceți cu premiul? V-ați gândit la o investiție sau poate ați ales să puneți banii într-un cont, pentru fete?

E: Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter