O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri: "A făcut turul lumii"

Publicat pe

Lia, fetița Danei Rogoz, a împlinit un an și actrița a reamintit că una dintre fotografiile cu cea mică s-a bucurat de un succes enorm pe rețelele de socializare. Frumusețea Liei a impresionat sute de mii de oameni din toată lumea, iar poza cu ea a făcut turul lumii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Rogoz a postat pe pagina personală de Facebook povestea unei fotografii cu fiica ei, care a ajuns la oameni din lumea întreagă și a declanșat un val uriaș de simpatie. Lia a primit sute de mii de like-uri de la oameni din toată lumea.

O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri: "A făcut turul lumii"O fotografie cu Lia, fetița Danei Rogoz, a primit sute de mii de like-uri: "A făcut turul lumii"

„Acum aproape 1 an am postat această fotografie cu Lia, pe care i-o făcusem într-una dintre zilele liniștite de sărbători, petrecute acasă.

Nu aveam nicio idee că urmează să facă turul lumii, din America și până în Vietnam. Sute de mii de like-uri și share-uri în doar câteva zile, în toate limbile pământului', a scris Dana pe Instagram, mândră de fetița ei.

Pe 20 decembrie, Dana Rogoz a postat un nou mesaj pe contul de socializare, alături de câteva fotografii cu fiica ei.

„Azi (luni, n.r.) Lia împlinește 1 an și 7 luni. Primesc mesaje de peste tot din lume pentru ea. Un bărbat din Mexic mă roagă să o filmez, cadou de ziua soției sale.

Ieri, o doamnă din Armenia îmi scria că vrea să ajungă în România pentru a o întâlni pe Lia, înainte de a naște, urmând ca fetiței ei să îi pună același nume', a dezvăluit actrița pe Instagram.

Citește și: Mr. Big din Sex and the City, acuzat de viol de către două femei. Chris Noth neagă acuzațiile

Citește și: Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, afacere de milioane în Dubai: „Deschidem un magazin multibrand de designeri români'

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână…

Cum au petrecut Dana Rogoz, Radu Dragomir și Vlad, de ziua Liei

Lia, fetița celor doi a împlinit de curând un an, iar Dana Rogoz și-a ținut fanii la curent cu toate evenimentele petrecute în familia lor, cu această ocazie.

Pe lângă petrecerea aferentă aniversării, Lia și soțul ei au organizat și petrecerea de Rupere a Turtei, unde micuța Lia a ales trei obiecte. Potrivit credinței populare, acestea vor juca un rol important în profesia pe care Lia va alege să o urmeze.

Mai mult, mămica a dezvăluit pe rețelele de socializare că prințesa familiei va fi sărbătorită ca-n povești. Adică, vreme de trei zile familia lor o va serba pe Lia.

„Azi o sărbătorim pe Lia doar cu familia extinsă, acasă. Petrecerea de Rupere a Turtei am amânat-o puțîn, până când interdicția pentru astfel de evenimente va fi ridicată. Deci practic aniversarea ei va dura 3 zile că în povești! Iubita mea! Hai că ne apucăm să umflăm baloane.’, a precizat Dana Rogoz, pe contul său de Instagram.

foto: danarogoz.ro, unica.ro, Facebook Dana Rogoz

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter