Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, afacere de milioane în Dubai: "Deschidem un magazin multibrand de designeri români"

Publicat pe

Cătălin Botezatu are planuri mari pentru 2022! Împreună cu prietena lui, creatoarea de modă Clara Rotescu, designerul pune la cale o afacere de milioane de euro în Dubai. Este vorba despre un magazin multibrand de designeri români și Bote este convins că se va bucura de mare succes în Emirate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Designerul Clara Rotescu, Cătălin Botezatu și alți cinci parteneri de afaceri au în plan să deschidă în mai multe locații din Emiratele Arabe Unite magazine cu haine, pantofi, accesorii create de designeri români. Cei doi se află acum în Dubai, acolo unde vizitează diferite locații pentru a decide amplasarea afacerilor.

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, afacere de milioane în Dubai: "Deschidem un magazin multibrand de designeri români"Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, afacere de milioane în Dubai: "Deschidem un magazin multibrand de designeri români"

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu s-au arătat interesați de acest nou proiect care speră să fie gata până în septembrie 2022.

„Suntem în Dubai până pe 23 decembrie. Numai noi, iar între discuții despre afaceri, dar ne și relaxăm. Ieri ne-am dat pe tiroliană, facem plajă, mergem la căutătorii de perle.

Avem treabă în Dubai pentru că vrem să deschidem un magazin multibrand de designeri români din septembrie, în mai multe locuri în Emirate.

Deocamdată am văzut spații de magazine și am avut diferite întâlniri cu arhitecți. Am îmbinat utilul cu vacanța. Suntem o echipă de 7 oameni și suntem numai în întâlniri peste întâlniri, însă avem timp și pentru distracție, pentru că îmbinăm utilul cu plăcutul', a declarat Bote pentru click.ro.

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână…’

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț: „E un om ranchiunos'

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu, afacere de milioane în Dubai

Cătălin Botezatu și-a început drumul ca model în 1984, la Casa de modă Venus, selecționat de decana în domeniul amintit Zina Dumitrescu. Pe lângă Cătălin Botezatu, cea cunoscută drept Mama Zina le-a format și făcut populare pe Bianca Brad, Tania Budi, Romanița Iovan ori Dana Săvuică.

În perioada când ilustra accesoriile vestimentare prin panouri publicitare în magazinele de confecții din toată țara, Cătălin Botezatu a obținut, tot în 1985, la Frankfurt, Republica Federală Germania pe atunci, titlul de cel mai bun manechin din Europa.

„Eu mai aveam colaborări cu Casa de modă Venus, Adesgo, aveam plecări în afară, în Rusia, Germania. La nemți chiar am câștigat premiul pentru cel mai bun și cel mai rapid manechin european, mă schimbam în 40 de secunde, iar la ruși, Doamne, făceam o mulțime de bani. Ca să vă dați seama, după fiecare prezentare de la Moscova, eu mă întorceam cu contravaloarea unei Dacii.

Acolo chiar se făceau bani frumoși, dar ca să pleci din țară, pe vremea aceea, trebuia să ai dosarul extrem de curat. Pe de altă parte, foarte multe manechine care au plecat din țară nu s-au mai întors. Când plecam în Franța sau în Germania, doar jumătate ne mai întorceam', a povestit Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

Cătălin Botezatu vrea să se căsătorească

Altfel, trebuie să precizăm că designerul Cătălin Botezatu acordă o atenție importantă nu doar afacerilor, ci și vieții personale. Pe 3 decembrie împlinit vârsta de 55 de ani. Deși a fost mereu un bărbat libertin, creatorul de modă s-a gândit și la ideea de căsătorie.

Acesta a dezvăluit că ideea i-a trecut prin minte chiar foarte recent! Este vorba de o persoană misterioasă a cărei nume începe cu inițiala I'.

Așa femei importante pe care le-am iubit și cu care am avut relații, să zicem zece, altfel au fost sute! (…) Acum o lună mă gândeam la o anumită persoană, n-am să o spun ever și am zis dacă ar fi să o fac cu această persoană (…) aș face cea mai frumoasă nuntă ever! (…) Ar trebui să cânte așa: Elton John, Ricky, Maluma și Madonna!', a spus Cătălin Botezatu. 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter