Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână...”

Publicat pe

Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu. Unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc este format din Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Aceștia nu au avut niciodată certuri publice și întotdeauna au vorbit deschis despre relația lor. Acum, prezentatorul TV a făcut o serie de declarații incredibile cu privire la viața lor sexuală. Se pare că între cei doi încă există o pasiune extrem de puternică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi și-au arătat public iubirea de câte ori au avut ocazia și niciodată nu au avut scene scandaloase. Mai mult, prezentatorul TV este extrem de activ pe rețelele de socializare, iar recent a purtat un dialog cu unul dintre fanii săi. Se pare că internautul s-a întrebat cum mai funcționează relația celor doi din punct de vedere sexual.

Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână...'Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână...'

Acesta a vorbit inclusiv despre motivul pentru care nu mai doarme în același pat cu partenera sa. Se pare că fiica lor are nevoie de foarte multă atenția mamei.

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere:„Lacrimile îmi curg șiroaie'

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, la 10 ani de la nuntă:„Am avut divergențe'

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară.Ce sex are bebelușul

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu este deja cunoscut pentru modul liber de exprimare pe care îl abordează pe rețelele de socializare. Acesta a postat recent o conversație extrem de incitantă cu privire la viața sa sexuală. El spune că în relația sa de cuplu nu au existat probleme majore, mai ales din acest punct de vedere. El și Cristina Șișcanu își rezervă cel puțin două zile de săptămână pentru timp petrecut în doi!

Întrebare: De câte ori este bine să faci sex pe săptămână?

Mădălin Ionescu: Măcar două zile pe săptămână ar putea fi alocate pentru partea asta…

Întrebare: Măcar două zile pe săptămână? Vrei să spui că tu o faci mai des? 

Mădălin Ionescu: Nu, dar aș vrea… La modul serios…eu și Cristina ne-am păstrat pasiunea intactă. Încercăm să alocăm timp pentru noi, deși muncim foarte mult!, a fost conversația prezentatorului cu un fan de pe Instagram.

De ce nu mai dorm în același pat

Cu toate că pasiunea dintre cei doi încă există, în viața lor de cuplu intervin și alte probleme. De exemplu, aceștia nu mai pot dormi foarte des împreună din cauza faptului că fetița lor este extrem de atașată de Cristina. Cea mică își dorește să stea în permanență lângă mama ei.

Cristina Șișcanu:  Petra, mă culc cu tati?

Petra:  FIGA (înseamnă „ciuciu' din rusă), nu îți dau voie!

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă!??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă ???', a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare. 

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter