Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după operația la inimă: "Un adevărat medicament"

Publicat pe

După operația pe cord deschis suferită recent, Alexandru Arșinel a revenit pe scenă. Sprijinit în baston și vizibil slăbit, actorul nu și-a pierdut optimismul și nici dorința de a juca pe scenă, mărturisind că vrea să-și ducă până la capăt rolul de a aduce zâmbetul pe chipurile oamenilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși nu s-a întremat complet după intervenția pe cord deschis suferită recent, Alexandru Arșinel și-a bucurat din nou publicul, recent. Sprijinit în baston actorul a fost parte dintr-un spectacol emoționant desfășurat la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București, susținut în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi anul acesta, de Sărbători.

Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după operația la inimă: "Un adevărat medicament"Alexandru Arșinel a revenit pe scenă după operația la inimă: "Un adevărat medicament"

Alexandru Arșinel a revenit pe scenă, după operația la inimă, sprijinit în baston

La începutul acestei luni, Alexandru Arșinel a suferit o operație pe cord deschis și iată că, la nici o lună, actorul a revenit pe scenă. Momentul apariției sale a fost unul extrem de emoționant, cu atât mai mult cu cât actorul se sprijinea în baston. Cu toate acestea, el a mărturisit că nu putea lipsi de la întâlnirea cu publicul.

Citește și: Cum se simte Alexandru Arșinel după ce a suferit a doua operație la inimă: „Nu pot spune că sunt bine”

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară. Ce sex are bebelușul

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă. E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori„, a declarat Alexandru Arşinel pentru antena3.ro.

Cum se simte actorul acum

Pentru Alexandru Arșinel a fost un an greu, cel puțin în ceea ce privește starea de sănătate. Actorul a trecut prin COVID, dar și printr-o intervenție la inimă, asta după ce, în ultimii ani, a suferit și un transplant renal și încă o operație la inimă. În pofida faptului că se confruntă cu probleme și nu este încă refăcut complet, actorul nu și-a pierdut speranța că va fi bine. Marele actor a suferit până în prezent două operații la inimă și, din păcate, la începutul acestui an, a trecut și prin coronavirus, iar starea sa de sănătate nu a fost tocmai bună. Acum, Alexandru Arșinel mărturisește că, după montarea stentului la inimă încă nu se simte refăcut… Asta cu atât mai mult cu cât, în urmă cu câțiva ani, a suferit și un transplant renal. cu toate acestea, nu și-a pierdut optimismul.

Mă simt mai binișor, binișor spus, pentru că, încă nu mă simt în putere, sunt lipsit de putere. Sunt lipsit de ceea ce are Enache, de energie. Ușor, ușor, sper să mă pun pe picioare, iar în vacanța aceasta de la finalul anului și până în luna ianuarie sper să capăt și eu puțină forță.

De când m-am externat de la începutul lunii decembrie, nu am ieșit din casă decât de două ori, să schimb niște pași cu pământul. Nu sunt în stare să mă mișc ca lumea. A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las! ‘, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit click.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter