Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară. Ce sex are bebelușul

Publicat pe

Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți de fată. În anul 2017, Elly și Cristian erau doar doi concurenți la emisiunea Mireasă pentru fiul meu de la Antena 1. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar la finalul sezonului și-au spus marele DA. Mai mult decât atât, ei au obținut marele premiu al emisiunii, fiind cel mai apreciat cuplu! Acum, aceștia se pregătesc să devină părinți de fată și au vorbit despre întreaga experiență.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elly și Cristian Șonea au format cel mai apreciat cuplu al emisiunii Mireasă pentru fiul meu în anul 2017. Aceștia s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt și au reușit să obțină marele premiu al competiției. Ba mai mult, după 4 ani, cei doi au făcut marele anunț! Ei vor deveni în scurt timp părinți de fată, iar acest lucru nu le poate aduce decât motive de fericire.

Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară. Ce sex are bebelușulElly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți pentru prima oară. Ce sex are bebelușul

Aceștia au făcut marele anunț și au declarat că sunt extrem de fericiți datorită faptului că vor avea o fetiță. Inițial, Elly spera ca primul său copil să fie băiețel.

Citește și: Elly și Cristian Șonea de la MPFM vor deveni părinți:”Cea mai importantă călătorie”

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează'

Citește și: Ella și Petrică sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, sezonul 4!Ce fac cu premiul de 40.000 de euro

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu vor fi părinți de fată

Elly și Cristian Șonea de la Mireasă pentru fiul meu sunt mai fericiți ca niciodată! În urmă cu câteva luni, cei doi au făcut marele anunț conform căruia vor deveni părinți. Acum, ei au descoperit sexul copilului. Se pare că marii câștigători de la Mireasă pentru fiul meu vor avea o fetiță!

”Eu întotdeauna m-am văzut mamă de băiat, iar Christian mi-a spus încă din competiție că el o să facă fată! Firea lui sensibilă și romantică îl califică de departe pentru rolul de fată. A avut dreptate. Vom avea o #babygirl (am simțit amândoi asta) și ne bucurăm tare mult că vom fi părinți de fată și că este sănătoasă!', a scris Elly pe pagina sa de Instagram.

„Mult a fost, puțin a rămas'

Elly și Cristian Șonea și-au dorit de mult timp să devină părinți, iar acum visul lor se transformă în realitate! Aceștia sunt extrem de fericiți și abia așteapta să își țină micuța în brațe.

Iubită nespus este deja și abia așteptăm să o strângem în brațe! Mult a fost, puțin a rămas!”,  a mai scris Elly pe Instagram.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter