Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express: „Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Că Lidia Buble este un munte de talent nu mai are nimeni nicio îndoială, însă recent am avut cu toții ocazia, la „Asia Express, de a-i cunoaște și latura mai puțin știută. Astfel am învățat, și noi, și ea, o lecție despre ambiție, asumare, lupta cu propria neputință, empatie și, nu în ultimul rând, despre puterea dragostei. O dragoste de care fiica unei familii cu 11 copii are inima plină. Și despre care ne-a vorbit cu recunoștință și modestie într-un interviu emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia, pot să spun „long time no see, fiindcă a trecut mai bine de un an de la ultimul interviu… Ne apropiem vertiginos de finele anului, așa că o să te întreb, firesc: cum a fost 2021 pentru tine?

Pot spune că anul acesta a fost un an intens. Am avut parte de experiența vieții mele în „Asia Express, am avut proiecte muzicale noi, m-am reconectat cu familia și nu numai. Cu totul, a fost un an excelent!

Lidia Buble: „Cu totul, a fost un an excelent'

Făcând o retrospectivă pe repede înainte, care au fost momentele care ți-au adus cele mai multe satisfacții, din punct profesional, dar și personal?

Foarte rar fac un astfel de bilanț, dar printre acestea se numără cele șapte piese de no. 1 care ocupă un loc aparte în inima mea, urmează o a opta, cu siguranță, și un album în primăvară, pe care îl pregătesc de mult timp și pe care abia aștept să-l ascultați și voi! Un moment de cotitură a fost acela când mi-am auzit prima piesă la radio și am izbucnit în plâns. Eram în autobuz și mă rugam de producători să o scoată de acolo, pentru că mă omoară tata dacă o aude. (râde)

Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express: „Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera...'/ EXCLUSIVCum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și sora ei, după Asia Express: „Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera...'/ EXCLUSIV

Pentru toată lumea a fost dificilă această adaptare la noua „normalitate, însă voi, artiștii, sunteți printre cei mai afectați de pandemie. Pe tine cum te-a amprentat lipsa concertelor și, implicit, interacțiunea cu fanii?

Am avut mai mult timp pentru celelalte proiecte. Ne pregătim pentru vremuri mai bune și încerc să țin legătura cu fanii prin alte mijloace. Nu simt că ne-am îndepărtat, ci doar comunicăm altfel. (zâmbește)

Lidia Buble: „Relația mea cu Estera s-a întărit'

Că nu te sperie provocările am văzut recent, la „Asia Express, unde ne-ai arătat și latura ta temerară… Cum te-a schimbat experiența asta și care a fost cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o acolo, despre tine și despre ceilalți?


Pot spune că pe tot parcursul competiției am învățat câte un lucru notabil în ceea ce mă privește. În primul rând, pot spune că relația mea cu Estera s-a întărit și ne-a făcut să realizăm cât de mult ne iubim, faptul că ne suntem aproape și că suntem pregătite să trecem oricând peste tot și toate pentru a reuși. Iar vorba aceea „La bine și la greu este acum piatra de temelie în ceea ce privește relația noastră ca surori. Totodată, am învățat că sunt chiar mai puternică decât știam și că, oricât de greu și lung ar fi drumul, merg fără griji dacă sunt alături de Esti.

Citește și: Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste:„Vreau să mă mărit'

Citește și: Cât costă cămașa de la Asia Express pe care Lidia Buble a luat-o acasă

Citește și: De ce a refuzat Adelina Pestrițu să apară public după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Am primit mesaje care m-au tulburat, m-au acuzat…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România:„O să mai revin în televiziune'

Lidia Buble: „Estera m-a suportat în cele mai grele momente'


Tu și Estera, sora ta, ați fost un cuplu foarte unit și puternic la „Asia Express și cred că au fost momente în care v-ați descoperit și laturi neștiute… Ce te-a surprins la sora ta cel mai mult?

Puterea ei! Cel mai mult m-au surprins momentele în care Estera a tras cât pentru amândouă și a reușit. De asemenea, faptul că m-a suportat în cele mai grele momente, când poate că îmi era mai greu decât îi era ei, a fost incredibil.

Dar la tine ce te-a surprins? Sunt sigură că ai avut momente în care te-ai mirat de capacitățile sau forța ta…

M-a surprins cât de multă forță fizică am și faptul că pot să duc sute de kilograme. Drept urmare, în competiție am tras din tot sufletul și cu toate puterile mele ca să nu cedez și să câștigăm, chiar dacă în acest moment am căpătat niște probleme de sănătate la coloană. Însă a meritat orice efort și toată experiența trăită în „Asia Express!

Lidia Buble: „Nu m-am îngrășat aproape deloc'

Deși e greu de crezut, în aventura asta te-ai îngrășat și te-ai întors de acolo și cu o hernie de disc! Sunt curioasă… în cât timp ai reușit să dai jos kilogramele în plus și mai ales cum ai scăpat de tendința de a mânca excesiv?

Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. Persoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. (râde) Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă.

Cât despre hernie… Ai început un tratament?

Momentan nu este cazul, am grijă și încerc să țin sub control problema.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE DECEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter