Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România: „O să mai revin în televiziune”

Publicat pe

Ce planuri de viitor are Lucian Viziru după ce se întoarce în România. După o lungă perioadă petrecută în Germania, Lucian Viziru este pregătit să se întoarcă acasă. Actorul și familia sa doresc să își continue activitățile cât mai aproape de cei dragi. Deși a lucrat ca antrenor de tenis cât timp a fost plecat în străinătate, Lucian Viziru nu exclude varianta de a se întoarce pe micile ecrane.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru a plecat în Germania în urmă cu câțiva ani, unde s-a întors la prima sa pasiune, tenisul. Acesta a lucrat o bună perioadă de timp ca antrenor, însă acum vrea să se întoarcă în România. În ceea ce privește planurile pe care le are, acesta nu exclude varianta în care s-ar întoarce pe micile ecrane. În schimb, este sigur că nu va începe o carieră pe plan muzical.

Fratele lui Augustin Viziru este pregătit pentru a se întoarce în România. Soția și copilul său au ajuns deja în București, iar imediat cum termină treburile va veni și el.

Citește și: Augustin Viziru, dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian Viziru:”El a fost principalul motiv pentru care…”/ EXCLUSIV

Citește și: Lucian Viziru, decizie surprinzătoare după 11 ani de căsnicie:”Poate voi putea să mă însor, din nou…”

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa:„A fost o descărcare'

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună.În ce ipostază au fost surprinși

Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România

După ce s-a hotărât să spună adio Germaniei și să se întoarcă în România, Lucian Viziru se gândește serios la planurile de viitor. Acesta spune că nu va avea o carieră muzicală, însă nu exclude din calcul varianta de a se întoarce pe micile ecrane.

„Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce', a declarat Lucian Viziru, la Kanal D.

Vrea să se însoare din nou cu soția lui

Deși poate părea puțin ciudat, Lucian Viziru dorește să se însoare din nou cu soția lui. Acesta a declarat că a vrut să facă această nuntă anul trecut, cu ocazia aniversării a 10 ani de căsnicie, însă nu au reușit. El speră ca de această dată să fie cu noroc.

„Ne-am propus să facem și nuntă, că nu am putut să facem anul trecut. Poate ne iese anul acesta și poate că voi putea să mă însor, din nou, cu aceeași femeie, după zece ani. Nu știu cum facem noi să rezistăm, dar uite că ne iese', a spus el.

Sursă foto: Facebook și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter