Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „A fost o descărcare”

Publicat pe

Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. În iulie 2019, Anamaria Prodan apărea pe prima pagină a ziarelor, după ce îl lovise pe antrenorul Dan Alexa. La vremea respectivă s-a speculat că sexy impresara ar avea o relație extra-conjugală cu acesta și că l-ar fi lovit din gelozie. Recent, diva a vorbit despre incident și a spulberat toate zvonurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan este obișnuită să fie în atenția presei. De curând, aceasta este subiect principal datorită divorțului de Laurențiu Reghecampf. În urmă cu doi ani, ea acapara prima pagină a ziarelor după ce îl lovise cu pumnul pe antrenorul Dan Alexa. Imaginile au fost surprinse de paparazzi, iar diva a fost nevoită să se justifice pentru gesturile sale. Deși la vremea respectivă Anamaria Prodan s-a comportat de parcă nu s-a întâmplat nimic, presa a speculat că aceasta ar fi avut o relație extra-conjugală cu antrenorul, iar gelozia a fost cea care a condus-o spre acest gest violent. Recent, ea a lămurit subiectul și a spulberat toate zvonurile.

Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „A fost o descărcare'Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa: „A fost o descărcare'

Imediat după incidentul violent, Anamaria Prodan nu a avut niciun cuvânt de spus. Ulterior, ea a explicat că a fost o reacție impulsivă, pe care o regretă.

Citește și: Anamaria Prodan a pupat pe gură un bărbat influent din sport.La petrecerea din Dubai era și soția lui

Citește și: Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle:”Se știe cum sfârșesc trădătorii”

Citește și: Julia Chelaru, replici tăioase la adresa Andreei Bănică, fosta ei colegă de trupă:„Puțin sarcasm, puțin venin'

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu:„Să știți ce vă așteaptă'

Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Anamaria Prodan și Dan Alexa au trecut prin multe momente importante împreună. Cei doi s-au susținut reciproc, deși nu a existat nici o relație amoroasă. Acum, la mai bine de doi ani de la incident, Anamaria Prodan a decis să explice ce s-a întâmplat, de fapt, în vestiare. Se pare că diva l-a lovit pe antrenor deoarece în viața ei existau multe probleme, iar un transfer nefavorabil a făcut-o să răbufnească.

„Mi-a reproşat (n.r. – Dan Alexe) la modul că nu este normal. Şi avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs. (…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale şi de mândrie şi pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înţeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurenţiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena şi nu numai, Dan a fost lângă mine.', a spus ea.

Anamaria Prodan: „A fost o descărcare'

Anamaria Prodan susține că ceea ce s-a întâmplat a venit precum o descărcare a tuturor problemelor sale. Ea regretă că l-a lovit pe Dan Alexa și a promis că se va revanșa față de el.

„Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătuşare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita aşa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanşa faţă de el.', a continuat diva.

Ce făcea Laurențiu Reghecampf în tot acest timp

Potrivit impresarei, soțul său, Laurențiu Reghecampf trecea printr-o perioadă destul de dificilă din cariera sa. Diva a explicat că, privind în trecut, înțelege de ce lucrurile nu erau tocmai roz pentru Reghe.

„Pe atunci, Laurenţiu avea probleme mari şi în cariera de antrenor. Nu am înţeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal…Acum am realizat faptul că – şi dacă mă uit înapoi astăzi – viaţa personală te afectează de miliarde de ori mai tare şi mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Şi noi nu ştiam, şi nu ştiam cum să îl ajutăm, şi eram stresată că nu-i merge treaba.', a încheiat aceasta.

Sursă foto: Captură ecran și Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter