Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle: "Se știe cum sfârșesc trădătorii"

Publicat pe

După ce în presă au aparut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai, Anamaria Prodan și-a angajat mai mulți avocați care să verifice acest lucru. Impresara a lansat un avertisment voalat la adresa soțului ei, asigurându-l că, mai devreme sau mai târziu, trădătorii plătesc pentru ceea ce fac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf nu a făcut deloc declarații pe marginea acestui nou subiect scandalos, de altfel a păstrat tăcerea de când a anunțat public că divorțează, dar Anamaria Prodan a anunțat că avocații ei verifică informațiile legate de deciziile financiare luate de soțul ei.

Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle: "Se știe cum sfârșesc trădătorii"Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle: "Se știe cum sfârșesc trădătorii"

'Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc.

Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede', a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu’

Citește și: Ce relație e dispusă să păstreze Anamaria Prodan cu Reghe, după divorț:„N-am resentimente’

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva’

Anamaria Prodan nu-i dă nici un ban lui Reghe la partaj

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au de împărțit o avere de peste 100 de milioane de euro, deși impresara susține că toți banii sunt de la ea, iar soțul ei nu are nici un drept la ei.

„Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât!

Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial', a declarat Anamaria Prodan acum ceva timp.

Reghecampf i-a cerut să renunțe la nume

Impresara a dezvăluit și că antrenorul de la CSU Craiova i-a cerut să renunțe la numele Reghecampf.

„Noi am fost familia Reghecampf-Prodan. Încă suntem căsătoriți și el este capul familiei. Da, mi-a cerut să renunț la nume. Așa are el niște chestii. Și? Dar mă interesează? Eu m-am născut Anamaria Prodan', a adăugat Ana.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter