De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: "Să știți ce vă așteaptă"

Publicat pe

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu mai dorm împreună de patru ani, iar asta nu are legătură cu zvonul legat de divorț. Cei doi au infirmat tot timpul că ar fi probleme între ei și susțin că sunt un cuplu foarte închegat, din care nu a dispărut iubirea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când au devenit părinți, viața de cuplu a Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu s-a schimbat radical. Petre, care acum are patru ani, nu poate să doarmă fără mama ei și, atunci, cei doi sunt nevoiți să accepte dorința prințesei casei. Cristina a postat un filmuleț din care se vede clar cine este șeful în familia lor.

De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: "Să știți ce vă așteaptă"De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: "Să știți ce vă așteaptă"

„Petra, mă culc cu tati?', a întrebat-o Cristina Șișcanu pe fetița ei.

„FIGA (înseamnă „ciuciu' din rusă), nu îți dau voie!', a răspuns Petra.

După ce a postat filmarea, soția lui Mădălin Ionescu a avut și un mesaj pentru cei care urmează să devină părinți.

„Pentru cei care urmează să devină părinți… să știți ce vă așteaptă! ??? Aici Petra avea doi ani și vorbea moldovenește. Îi ceream voie să dorm cu tati, reacția ei este fabuloasă ???', a scris Cristina Șișcanu.

Citește și: Cine este Diana Lupescu, soția lui Mircea Diaconu.Cum a început povestea de iubire dintre ei

Citește și: Romina Power, transformare incredibilă!Cum arată acum fosta soție a lui Al Bano

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu

Recent au apărut mai multe zvonuri conform cărora în căsnicia lor de zece ani ar exista probleme și că ar fi la un pas de divorț. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au negat informațiile apărute și susțin că relația lor este una foarte bună.

„Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul, nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate', a spus vedeta.

Recent, Mădălin Ionescu a „dat din casă’. Prezentatorul a scos la iveală detalii neștiute din căsnicia pe care o are cu Cristina Șișcanu. Deși se înțeleg foarte bine, la fel ca în fiecare relație, au întâmpinat și ei unele divergențe. Din fericire, au știut să treacă peste aceste situații, astfel că nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci’, a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a dezvăluit și „elementele’ ce formează o căsnicie perfectă. Pentru el și soția lui, Cristina Șișcanu, sunt foarte importante următoarele aspecte: comunicare, afecțiunea, altruismul, pasiunea și respectul.

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor’, a adăugat el.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter