Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste: „Vreau să mă mărit”

Publicat pe

Lidia Buble a recurs la un gest neașteptat pentru a avea noroc în dragoste, la Asia Express. De când ea și sora ei, Estera, au intrat în competiție, cântăreața și-a exprimat clar dorința. Mai în glumă, mai în serios, artista a spus că vrea să se mărite. În cea mai recentă ediție difuzată aseară pe micile ecrane, fanii au văzut ce a făcut blondina cu speranța ca dorința să i se îndeplinească în viitor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a apelat la un gest neașteptat pentru a avea noroc în dragoste, la Asia Express. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a spus mai mereu, în competiție, că-și dorește să se căsătorească. În cea mai recentă ediție a show-ului de pe Antena 1, ea a avut parte de o surpriză și speră că asta îi va aduce mai mult noroc în dragoste.

Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste: „Vreau să mă mărit'Ce a făcut Lidia Buble la Asia Express pentru a avea noroc în dragoste: „Vreau să mă mărit'

Lidia Buble și sora ei, Estera, formează una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express, sezonul 4. Au demonstrat că sunt puternice și că nu spun niciodată „NU' provocărilor. Astfel, au ajuns în ultimele patru echipe, alături de Eliza și Cosmin Natanticu, Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. Cu toții luptă pentru marele premiu, pe Drumul Împăraților.

Citește și: Ce a zis Dani Oțil despre Răzvan Simion și Lidia Buble, în emisiune:„Păi stai, mă! A fost…'

Citește și: De ce merge Lidia Buble în misiunile Asia Express cu o păpușă cheală:„Trebuie să recunosc…'

Citește și: Roxana Vancea, prima reacție după ce a devenit mamă:„Am născut natural, fără epidurală'

Citește și: De ce s-a convertit la budism Patrick Duffy, alias Bobby din „Dallas':„Am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit soție'

Lidia Buble, gest neașteptat pentru a avea noroc în dragoste, la Asia Express

Ieri, în ediția cu numărul 37 de la Asia Express, concurenții au avut de îndeplinit alte misiuni inedite. Deși autostopul le-a cam creat probleme Lidiei Buble și surorii sale, Estera, ceva a reușit să-i readucă zâmbetul pe buze artistei. La un moment dat, ea a avut parte de o surpriză plăcută, iar acum crede că are mult mai mult noroc în iubire.

Cântăreața a avut parte de o experiență de neuitat în timpul unei probe. În timp ce se afla la spălătorie, la Asia Express, Lidia Buble a fost legată la mână cu un șnur roșu de către angajate. Se spune că acesta aduce mai mult noroc în dragoste, lucru ce a încântat-o pe artistă.

„Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit.

Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea', a povestit t Lidia Buble la Asia Express, conform Spynews.ro.

Câte kilograme s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express

Într-o ediție anterioară, Lidia Buble și sora ei, Estera, au trebuit să se cântărească. Pentru a îndeplini emisiunea, au fost nevoite să convingă și alți oameni să le urmeze exemplul, pentru a ajunge la un anumit număr de kilograme împreună. Cântăreața a avut un șoc atunci când a urcat pe cântar, pentru că nu i-a venit să creadă că a mai pus câteva kilograme în plus.

Lidia Buble s-a arătat șocată de faptul că a mai luat câteva kilograme în plus, la Asia Express. Conform spuselor ei, cnd a ajuns în Turcia avea aproximativ 53 de kilograme, iar acum are… 58,4 kilograme.

„Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu’, a spus Lidia Buble la Asia Express, conform spynews.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură ecran

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă