De ce s-a convertit la budism Patrick Duffy, alias Bobby din „Dallas”: „Am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit soție”

Publicat pe

Motivul pentru care Patrick Duffy, alias Bobby din „Dallas' s-a convertit la budism. Patrick Duffy este unul dintre cei mai cunoscuți actori la nivel internațional. Acesta a devenit cunoscut de publicul larg după rolul impecabil pe care l-a avut în serialul „Dallas'. Deși foarte multă lume îl cunoaște, puțini sunt cei care știu că starul s-a convertit la budism pentru femeia pe care o iubea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Patrick Duffy este unul dintre cei mai cunoscuți actori de talie internațională. Acesta s-a făcut remarcat de publicul larg după rolul impecabil pe care l-a interpretat în serialul „Dallas'. În acea perioadă, el a colaborat cu nume mari din industria cinematografică precum Linda Gray, Steve Kanaly, Charlene Tilton, Larry Hagman şi Victoria Principal.

Actorul care l-a interpretat pe Bobby din serialul „Dallas' și-a cunoscut fosta soție, pe Carlyn Rosser, pe vremea când nu era atât de cunoscut. Acesta avea jobul de povestitor pentru copii la o școală din orașul său. În timpul unei excursii, actorul a cunoscut-o pe Carlyn și s-a îndrăgostit imediat.

Citește și: Actorul Patrick Duffy, alias Bobby din Dallas, este îndrăgostit lulea la 4 ani de la moartea soției.Și-a sărutat iubita cu foc

Citește și: La 71 de ani, Pamela din Dallas s-a retras din viața publică.Cu ce se ocupă acum Victoria Principal

Citește și: A murit Dorli Blaga, fiica marelui poet Lucian Blaga!Ce a postat Dan Negru

Citește și: Cum a afectat-o divorțul părinților pe fiica Oanei Roman:„A fost un șoc foarte mare'

De ce s-a convertit la budism Patrick Duffy, alias Bobby din „Dallas'

Patrick Duffy a vorbit într-un interviu despre fosta sa soție, Carlyn Rosser. Se pare că aceasta era căsătorită în momentul în care l-a cunoscut pe marele actor. Ea a fost nevoită să divorțeze, chiar dacă mariajul său era unul fericit.

A avut cea mai grea slujbă. A trebuit să-i spună soțului ei. Și au fost căsătoriți fericiți. Nu a fost, știți, o relație proastă. Era un om bun și este un om bun. A fost trădat de ea și a fost amiabil în sensul că a lăsat-o să plece, dar a fost rănit. Îmi frânge inima să mă gândesc la asta. Nu îmi frânge inima suficient încât să cred că aș face ceva diferit., a declarat Patrick Duffy, potrivit FANATIK.

Ea nu a fost singura care a făcut sacrificii de dragul relației. Patrick Duffy a renunțat la religia sa pentru femeia pe care o iubea și s-a convertit la budism. Acesta a recunoscut că planul inițial a fost să aibă relații intime cu frumoasa Carlyn.

M-am convertit doar pentru că am vrut să mă culc cu femeia care mi-a devenit soție. Și acum o fac, pentru că este o parte a vieții mele., a mai spus actorul.

Carlyn Rosser și Patrick Duffy au trăit o iubire ca în filme

Cei doi au avut o relație extrem de fericită după ce tânăra a divorțat de primul ei soț. Când Patrick Duffy a început filmările pentru „Dallas', cei doi erau mai îndrăgostiți ca niciodată. Actorul a povestit un moment în care fosta lui soție a izbucnit în plâns după ce și-a văzut bărbatul într-o scenă romantică alături de o altă actriță din serialul fenomen.

I-am spus: ‘Dragă, ce se întâmplă? M-ai mai văzut făcând aceste scene cu Victoria. Și ea a spus: ‘Tocmai am văzut o privire pe fața ta pe care credeam că o ai doar cu mine. Mi-a frânt inima. Probabil că mă gândeam: ‘Ce e la prânz?', a povestit actorul.

Și-a refăcut viața la patru ani de la moartea soției

Chiar dacă Patrick Duffy a iubit-o enorm pe soția sa, la patru ani după moartea acesteia, actorul a reușit să își refacă viața. Carlyn s-a stins din viață în 2017, după o luptă puternică cu cancerul. La jumătate de an de la trecerea ei în neființă, actorul a postat pe Twitter un mesaj plin de durere.

În această zi, acum 6 luni, inima mi s-a oprit, dar trăiesc aşa cum îşi doreşte ea. Vom fi împreună pentru totdeauna. Mulţumesc pentru dragoste', a scris acesta.

La insistențele copiilor, Bobby din „Dallas' a cunoscut o altă femeie, Linda Purl. Aceasta este o actriță cu care Patrick a avut o prietenie frumoasă de-a lungul anilor.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter