Actorul Patrick Duffy, alias Bobby din Dallas, este îndrăgostit lulea la 4 ani de la moartea soției. Și-a sărutat iubita cu foc

Publicat pe

Patrick Duffy era feblețea fanilor Dallas, acum 30 de ani, dar actorul nu și-a pierdut farmecul nici acum, la 71 de ani. Acum patru ani, Patrick a fost devastat de moartea soției sale, însă a reușit să se refacă emoțional și este din nou îndrăgostit. Bobby din Dallas iubește acum ca un adolescent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au trecut peste 30 de ani de la încheierea serialului Dallas, iar frumușelul Bobby după care suspinau toate femeile are 72 de ani acum. În pandemie, „Bobby Ewing' s-a îndrăgostit lulea, femeia care l-a învățat să iubească din nou, după moartea soției, fiind tot o actriță îndrăgită.

Patrick Duffy a fost distrus în urmă cu patru ani, când soția lui, iubirea vieții lui, Carlyn Rosser, s-a stins din viață. Acesta și-a iubit nebunește soția până în ultima clipă și a suferit cumplit după moartea ei, însă acesta a reușit acum să-și găsească din nou fericirea, în brațele unei femei care seamănă perfect cu fosta lui soție.

Actriţa Linda Purl, în vârstă de 66 de ani, cunoscută pentru rolul ei din sitcomul Happy Days i-a pus inima pe jar lui Patrick Duffy și viceversa.

Ei bine, se pare că cei doi actori şi-au unit singurătăţile în timpul pandemiei, preferând să se izoleze împreună mai degrabă decât separat

Linda a venit ca un pansament pentru actorul din Dallas, după ce acesta şi-a pierdut soţia în ianuarie 2017, din cauza cancerului. Carlyn Rosser i-a fost aproape lui Duffy pentru mai mult de 40 de ani și Patrick a suferit enorm când a pierdut-o.

La rândul ei, Linda a fost căsătorită de patru ori şi are un copil.

Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi în vreme ce se sărutau pasional în plină stradă, în Santa Barbara, acolo unde actrița joacă în 'Tenderly: The Rosemary Clooney Musical'. În imaginile surprinse de fotografi, Patrick Duffy și Linda Purl par foarte fericiți împreună, iar actorul din 'Dallas' are într-o mână un coș cu flori, cel mai probabil pentru partenera sa.

Citește și: Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghecampf. Ce le-a zis să afle:„Se știe cum sfârșesc trădătorii’

Citește și: Adevărul despre relația dintre Francesco și Maria Speranța de la Asia Express:„Am ieșit împreună’

Citește și: Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf:„O să stau la hotel’

Cum și-a cunoscut Patrick Duffy noua iubită

Patrick Duffy și Linda Purl au început să vorbească pe un grup de chat în care se aflau vechi prieteni comuni. După ce ceilalţi prieteni ai actorului au părăsit, unul câte unul, acel grup, au rămas să converseze doar Patrick şi Linda. âÎn scurt timp, conversația lor amicală s-a transformat în dragoste și Patrick s-a trezit încărcându-şi maşina cu bagaje şi conducând 20 de ore către adresa Lindei.

A urmat carantina de anul trecut, impusă de restricțiile COVID-19, însă izolarea la domiciliu petrecută împreună a fost, evident, mult mai fericită.

Am o relaţie incredibil de fericită. Nu credeam că o să mai simt aşa ceva„, mărturiseşte Duffy despre noua lui iubire. 

Eu și soția mea, în 48 de ani, am fost mereu împreună, a mărturisit actorul, care crede că mare lui iubire ar vrea să știe că el e fericit.

Sunt sincer și cred că asta e în acord cu dorința soție mele, faptul că intenționăm să fim fericiți. Așa că, atunci când ți se oferă gândește-te, fă ce crezi, dar nu lăsa să treacă pe lângă tine, dacă e ceea ce trebuie, a mai spus actorul. 

Patrick Duffy are doi băieți cu fosta soție: Padraic Terence (46 de ani) și Conor Frederick (41 de ani).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter