Ce probleme are Mara Bănică, însărcinată în șapte luni: "Mă omoară psihic. Plâng trei-patru ore pe zi"

Publicat pe

Mara Bănică trăiește o perioadă extrem de frumoasă. Jurnalista urmează să devină mămică pentru a doua oară în doar două câteva săptămâni. Pentru că vrea să se asigure că totul este bine, vedeta a decis să stea cât mai mult în casă, ținând cont și de situația actuală cu pandemia de coronavirus. Iată ce probleme are Mara Bănică, însărcinată în șapte luni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mara Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. De curând, jurnalista s-a căsătorit și chiar urmează să devină mămică pentru a doua oară.

Însărcinată în șapte luni, vedeta se confruntă cu diferite probleme. În cadrul unui interviu, a spus ce se întâmplă în viața ei, cu doar puțin timp înainte de a duce pe lume cel de-al doilea copil.

Citește și: Mara Bănică, probleme grave în timpul sarcinii:„Luam 23 de pastile pe zi’

Citește și: Mara Bănică este suspectă de COVID. Jurnalista este însărcinată în șase luni:'Mi-e frică…'

Citește și: Care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce a făcut AVC. Mihai Mitoșeru:„Am vorbit cu ea’

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție răvășitoare la premiera filmului „House of Gucci’.S-a duelat în ținute cu Lady Gaga

Ce probleme are Mara Bănică, însărcinată în șapte luni

Mara Bănică este în culmea fericirii, de când a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară. A pregătit totul pentru fetița ei și abia așteaptă momentul să o strângă în brațe.

Însă, ținând cont de situația actuală, Mara recunoaște că este destul de stresată în această perioadă. În cadrul unui interviu, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate. Susține că trei sau patru ore pe zi plânge și chiar a ajuns la psiholog, întrucât se confruntă cu depresia pre-natală.

Îi este extrem de frică să iasă afară, din cauza situației actuale cu pandemia de coronavirus. Deși este vaccinată cu ambele doze, jurnalista nu vrea să riște nimic.

Plâng trei-patru ore pe zi. Eu nu am voie să iau pastile deloc. Așa am ajuns la psiholog, fac terapie on-line! Eu eram psihic ca un tanc! Nu mă așteptam să pățesc asta, să fac depresie. Bărbată-miu e plecat din țară, iar faptul că stau închisă în casă mă omoară psihic. Astea două luni care au mai rămas trec cel mai greu. Duminică e ziua mea. Eu, în anii trecuți, dădeam petreceri cu o mie de persoane! Acum stau închisă în casă, nu mă mai deplasez decât până la magazin. Sunt vaccinată, dar îmi este frica să ies. Sunt gravidă și nu vreau să mă îmbolnăvesc. Am avut și Covid anul trecut. Nu vreau însă să risc nimic, nu mai am putere. Am 80 de kilograme și cred că o să mai iau 10 kilograme! Sunt cât un tanc!', a declarat Mara Bănică, pentru Click.ro.

Cum a ales să nască

Totodată, Mara a mai dezvăluit faptul că va naște prin cezariană. A ales acest lucru atât din cauza vârstei, cât și din cauza accidentului de mașină pe care l-a avut în urmă cu câteva luni. 

Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta.‘, a continuat ea pentru FANATIK.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter