Care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce a făcut AVC. Mihai Mitoșeru: „Am vorbit cu ea”

Publicat pe

Mihai Mitoșeru a dezvăluit care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru, după ce artista a făcut AVC. Prezentatorul TV a reușit să vorbească cu ea, în sfârșit, după ce a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, în urma unui atac vascular cerebral. Actorul a declarat că se va liniști complet în privința mamei lui abia după ce o va vedea înapoi acasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a spus care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce ea a făcut AVC. Fiul vedetei s-a mai liniștit, precizând că, din fericire, mama lui se simte bine și că organismul ei a primit bine tratamentul. Cu toate astea, el a declarat că va răsufla complet ușurat doar după ce o va vedea înapoi acasă.

Camelia Mitoșeru le-a dat motive de îngrijorare apropiaților săi, după ce a suferit un atac vascular cerebral. De departe, cel care s-a temut cel mai mult pentru sănătatea ei a fost fiul său. Mihai Mitoșeru a fost cel care a dus-o la Spitalul Floreasa, iar acum e mulțumit că a reușit să vorbească cu ea.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze:„Să vină poliția'

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela.Ce rol interpretează

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară:„Mă duce la…'

Citește și: Impresarul și sora lui Petrică Mîțu Stoian, audiați de procurori azi, în ziua înmormântării artistului:„A trebuit să spun tot ce știu'

Care e starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce a făcut AVC

Mihai Mitoșeru a primit vești bune de la spital. Prezentatorul TV a declarat că, din fericire, mama lui se simte bine, după ce a primit tratamentul. E bucuros că a putut vorbi cu ea. În plus, ce l-a mai liniștit că e că, potrivit spuselor lui, nu a mai simțit nicio problemă în vocea ei.

„Mama se simte bine, este, în sfârșit bine. A mers bine tratamentul, am vorbit cu ea. Mă bucur foarte mult că vorbește foarte bine, nu se mai simte nicio problemă în vocea ei', a declarat Mihai Mitoșeru pentru fanatik.ro.

Se pare că mama lui Mihai Mitoșeru se recuperea destul de bine. Prezentatorul TV a mărturisit că, dacă totul va merge bine, vineri va putea fi exterată. Mai întâi trebuie să i se facă însă niște investigații suplimentare, pentru a se asigura că actrița e în siguranță.

„Vineri, dacă totul merge bine, o aduc acasă, o vor externa. Trebuie doar să se asigure că totul este bine, că evoluția este una bună. Când o văd acasă, mă liniștesc și eu. Abia atunci voi fi sigur 100% ', a adăugat el.

Mihai Mitoșeru a reușit să vorbească cu ea

Mihai Mitoșeru a aflat din partea medicilor că mama lui e acum în afara oricărui pericol. Prezentatorul TV a transmis că de azi înainte va avea grijă ca cea care i-a dat naștere să ia medicamentele conform indicațiilor medicilor. Ba mai mult, pentru a se asigura că totul e în regulă, o va supraveghea atent.

„După ce o aduc acasă o să mă asigur că va lua medicamentele exact cum spun medicii că trebuie să le ia. O să o supraveghez, ca să fiu sigur că totul e ok', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter