Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj pentru Petrică Mîțu Stoian: „Îmi pare rău că nu a ascultat de mine”

Publicat pe

Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj pentru Petrică Mîțu Stoian. În cursul zilei de astăzi a avut loc înmormântarea marelui interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce fusese internat la o clinică din Reșița pentru un tratament post-covid. Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj de regret pentru bunul său prieten.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară din România. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, după ce a fost internat într-o clinică din Reșița pentru un tratament post-covid. Astăzi, acesta a fost înmormântat, iar cu ocazia tragicului eveniment, Constantin Enceanu a transmis un mesaj plin de regret.

Acesta a declarat că l-a avertizat pe colegul său de breaslă să nu apeleze la acea clinică. Cel mai mare regret al lui Constantin Enceanu este faptul că prietenul lui nu l-a ascultat.

Citește și: Scandal la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Oamenii s-au călcat în picioare să facă poze:„Să vină poliția'

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian nepotului său la 5 dimineața, înainte să moară:„Mă duce la…'

Citește și: Câți copii își dorește Simona Halep:„Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună'

Citește și: Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela.Ce rol interpretează

Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj pentru Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a transmis un ultim mesaj plin de regret chiar la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta susține că l-a sfătuit pe prietenul său să nu meargă la acea clinică din Reșița, însă nu a avut putere de convingere.

„I-aș spune că-mi pare rău că n-a ascultat de mine, el să știți că în multe chestii mă consulta și chiar asculta. Aveam puterea de a-l convinge, niciodată nu l-am învățat de rău. Eu cu Petre nu ne-am certat niciodată. Petre nu era omul care să se certe. Voi pomeni de fiecare dată de el, îmi va fi foarte greu, urma să avem și un eveniment împreună. Imaginați-vă cât de greu o să-mi fie să merg la acel eveniment și știu că Petrică nu o să mai vină. Este greu', sunt mărturisirile dureroase făcute de Constantin Enceanu, la Biserică, potrivit Wowbiz.

Constantin Enceanu: „Suntem încă bulversați'

În ceea ce privește tragicul eveniment, Constantin Enceanu declară că încă este bulversat de întreaga situație. Acesta, cu durere în suflet, a recunoscut că încă așteaptă un apel de la Petrică Mîțu Stoian. În acest moment, el încă nu poate realiza că și-a pierdut cel mai bun prieten.

Voi fi alături de Petre până când o să arunce țărâna pe el. Mă gândeam ce o să fie de acum înainte, deocamdată nu ne dăm seama. Suntem încă bulversați, dar deocamdată îl știm lângă noi și tot îl aștept să vină. Nu se poate. Aștept să mă sune, să mă întrebe…', a adăugat acesta.

Constantin Enceanu l-a sfătuit pe Petrică Mîțu Stoian să nu meargă la acea clinică

Acesta a povestit că ultima dată când a vorbit cu Petrică Mîțu Stoian a fost joi seară. Atunci, Constantin Enceanu l-a sfătuit pe prietenul său să nu meargă la acea clinică din Reșița.

Ultima dată când am vorbit cu el a fost joi seara, când am terminat filmările..amtot vorbit și am tot bătut moneda pe această plecare a lui, pentru că nouă ne-a spus de la filmări că vrea să plece, am tot glumit, i-am spus: 'Nu pleca'. În final, când ne-am despărțit telefonic, joi, pentru că el ajunsese acasă, mi-a zis: 'Ma duc să mănânc, hai pa, mâine dimineață la prima oră plec'., a adăugat Constantin Enceanu.

Interpretul de muzică populară susține că îi cunoștea problemele de sănătate ale regretatului artist, însă nu s-a așteptat nicio clipă la un asemenea eveniment.

„Nu era Petre omul ăla care să ne dea semne că are o afecțiune, că suferă de vreo boală. Știam că are probleme cu inima…', a mai spus el.

Momente dificile pentru interpret

Interpretul Constantin Enceanu a declarat că astfel de momente sunt extrem de triste pentru el și că preferă să stea retras în asemenea situații.

„Foarte greu, foarte greu, dragilor. Nu-mi doream să particip la astfel de evenimente, nu prea mi-au placut astfel de evenimente, chiar daca am participat, am facut-o discret si m-am retras pentru ca nu-mi plac…', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter