Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela. Ce rol interpretează

Publicat pe

Adelina și Cristian Chivu locuiesc de mai mulți ani în Milano. Cei doi au împreună două fete superbe- Natalia și Anastasia. De curând, soția fostului fotbalist a venit în țară cu fiica cea mică, pentru că aceast urmează să apară în primul ei film. Mai exact, Anastasia va avea primul rol său și va fi în serialul Adela.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anastasia Chivu și-a făcut debutul în actorie. De curând, Adelina Chivu a anunțat că fiica ei urmează să joace în serialul Adela. Cele două au venit în România pentru o perioadă și sunt extrem de fericite de noul proiect.

Mai exact, fata cea mică a lui Cristian Chivu a primit un rol în serialul Adela.

Citește și: Ce mari și frumoase s-au făcut fiicele lui Cristi Chivu!

Citește și: Cum a cerut-o Cristi Chivu de soție pe Adelina:

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephie, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei:

Primele imagini cu fiica lui Cristi Chivu în serialul Adela

Deși are doar 11 ani, fiica cea mică a lui Cristian Chivu a făcut primii pași în cariera sa. Anastasia își dorește să devină o actriță recunoscută pe plan internațional. Astfel, fiind primul proiect important, a venit împreună cu mama sa în România.

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!', a mărturisit mama Anastasiei.

Mai exact, tânara a primit un rol în serialul Adela și a fost nevoită să vină în țară pentru filmări. Fiica fostului fotbalist a declarat că-și dorește foarte tare să fie actriță, așa că acceptat imediat propunerea. Unde mai pui faptul că fata are atuurile necesare pentru a deveni o artistă cunoscută.

„Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!', a mai dezvăluit micuţa.

Astfel, de joi seară, telespectatorii o vor putea urmări pe Anastasia în rolul Dianei, o tânără de 10 ani, care vine special din America ca să-l caute pe fratele său, Lucian.

„Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!', a dezvăluit Anastasia Chivu.

Adelina Chivu, despre educațila fetelor

Adelina Chivu a spus că are acces la toate platformele pe care fiicele sale le accesează. Încearcă să le facă să înțeleagă că nu este cel mai sigur loc Internetul.

„Cea mică, de exemplu, nici nu ştie unde îşi lasă telefonulşi ei îi place să facă orice altceva. Cea mare, în schimb, e disperată să stea pe telefon.Deci cu ea am avut mult de muncă pe tema asta. Am stat mult de vorbă. Pentru că trebuie să înţeleagă şi riscurile şi ce se poate întâmpla pe viitor dacă postezi ceva nepotrivit’, a spus Adelina Chivu.

De asemenea, iubita lui Cristi Chivu susține că este și cea mai bună, dar și cea mai severă. Chiar și fostul fotbalist îi spune soției sale să nu le ofere chiar totul celor două fete.

„Eu sunt şi cea mai bună şi cea mai severă ca părinte. Dar în linii mari, el e mai sever legat de a nu le oferi absolut tot ce cer, ca să nu fie răsfăţate, deşi îşi calcă pe suflet des. Iar eu sunt mai severă legat de principii de viaţă, să se transforme în două femei cu principii, educate, acolo sunt eu poliţistul’, a mai spus partenera lui Cristi Chivu.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter