Câți copii își dorește Simona Halep: „Nu mai sunt speriată, sunt o soție bună”

Publicat pe

Jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani a făcut confesiuni din intimitate înaintea debutul în turneul WTA 250 de la Linz (Austria). Simona Halep, care s-a căsătorit în urmă cu câteva lui cu Toni Iuruc, a dezvăluit câți copii își dorește pe viitor, dar și cum se simte în calitatea de soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sportiva i-a acordat un interviu fostei jucătoare de tenis Barbara Schett, care în prezent este jurnalistă la postul TV Eurosport, înaintea meciului cu Aliaksandra Sasnovich pe care ulterior l-a și câștigat. Simona Halep i-a dezvăluit Barbarei că își dorește mai mulți copii. Totodată, jucătoarea de tenis din România a vorbit și despre viața casnică.

Câți copii își dorește Simona Halep

Simona Halep a mărturisit că își dorește trei copii, dar crede că de fapt va face numai doi din cauza lipsei de timp:

„Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt.

Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă', a declarat Simona, citată de Prosport.

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Simona Halep și Toni Iuruc

Citește și: Imagini cu Simona Halep din luna de miere

Citește și: Cuza s-a accidentat grav la Asia Express

Cine o ajută pe Simona Halep cu treburile casnice

Totodată, Simona Halep, care își dorește trei copii, a mai dezvăluit că are o menajeră care o ajută la treburile casnice, așa că totul strălucește de curățenie în locuința jucătoarei de tenis:

„Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată.

Câteodată merg la birou, citesc cărți și mă relaxez acolo. Soțul meu a creat și o cameră cu trofee, dar nu e atât de mare pentru că le-am selectat pe cele mai importante. Atunci când am o stare proastă merg acolo și îmi revin', a mai adăugat dubla campioană de Grand Slam.

Ce și-ar fi dorit Simona Halep să facă dacă nu era jucătoare de tenis

În același timp, Simona Halep, care își dorește trie copii cu Toni Iuruc, i-a dezvăluit Barbara Schett ce ar fi făcut dacă nu alegea o carieră în tenis.

„Probabil aş fi studiat. Sincer, nu am idee ce aș fi putut face dacă nu mă apucam de tenis. Am început să joc prea repede, la 4 ani și jumătate, și nu m-am gândit la altceva! Nu cred că aş fi putut să fiu medic, sunt prea sensibilă când văd oameni bolnavi.

Iubeam matematica atunci când eram copil, probabil în direcţia aia mă îndreptam. Nu aș fi putut pilota un avion. Îmi este frică să zbor, dar trebuie să fac asta în fiecare săptămână. De două ori pe săptămână!', a spus Simona Halep.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter