Cuza s-a accidentat grav la Asia Express: "Nu mai pot de durere"

Publicat pe

Tensiunea este din ce în ce mai mare la Asia Express. Concurenții fac tot posibilul să ajungă în marea finală, dar și să marele premiu de 30.000 de euro. În ediția de seara trecută, Cuza a suferit o accidentare gravă, în timp ce cobora niște scări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Probele sunt din ce în ce mai grele la Asia Express, iar concurenții sunt nevoiți să treacă prin momente dificile pentru a duce la bun final o probă. Ei bine, mulți dintre aceștia suferă accidentări sau chiar sunt la un pas de a renunța.

În ediția de seara trecută, Cuza a suferit o accidentare gravă la picior și a crezut că nu mai poate continua. Ce s-a întâmplat cu concurentul.

Citește și: Cuza și Emi de la Noaptea Târziu participă la Asia Express 4:”Testăm prietenia”

Citește și: Cuza de la 'Noaptea Târziu', primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la 'Neatza'.Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy

Citește și: Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram.A detronat-o pe Kylie Jenner

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:’Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…’/ EXCLUSIV

Cuza s-a accidentat grav la Asia Express

În drumul lor spre marele premiu, concurenții se confruntă cu diferite probleme. În ediția de seara trecută, Cuza de la Noaptea Târziu s-a lovit foarte tare la picior, în timp ce cobora niște scări.

Fiind atent la alte lucruri în momentul în care cobora, a ratat o treaptă și astfel a simțit că și-a sucit piciorul.

„Eu fiind în panica aia să mă uit stânga dreapta, poate e vreun indicator cu atelier și era o treaptă cam la jumătate de metru înălțime și am uitat și am sărit și mi-am făcut piciorul așa (n.r. l-a sucit). Efectiv m-a lovit o durere.', a povestit Cuza la Antena 1.

Deși era accidentat, Cuza se gândea doar la faptul că nu mai poate continua, ceea ce îl deranja și mai tare.

Simțeam că nu mai pot durere și eram, frate dacă mi-am rupt piciorul și nu mai pot să continui, am pus-o! Am simțit că pot să calc pe el și m-am gândit că sunt două mari variante, ori l-am rupt și nu mai simt de la adrenalină, ori nu l-am rupt și asta e de bine.', a mai adăugat concurentul.

Cuza și Emi fac echipă la Asia Express

Cuza și Emi de la Noaptea Târziu fac echipă la Asia Express. Concurentul susținea că avea mari emoții înainte de a pleca, însă că abia așteaptă să vadă ce o să se întâmple.

Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă.

Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!!🤣Sper să stăm cât mai mult în concurs, a declarat Cuza de la Noaptea Târziu.

sursă foto- Captură Video

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter