Petrică Mîțu Stoian este înmormântat astăzi. Mii de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la marele artist. Primele imagini

Publicat pe

Petrică Mîțu Stoian este înmormântat astăzi. Marele artist va fi condus pe ultimul drum, după ce sâmbătă, 6 noiembrie 2021, s-a stins din viață pe patul de spital. Mii de oameni au venit să-și ia rămas-bun de la marele artist. Sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului este depus până la ora 12:00 la Teatrul Național Marin Sorescu, iar mai apoi va fi dus la Biserică. Iată unde își va dormi somnul de veci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE ORA 12:35. Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian a fost scos din interiorul teatrului din Craiova. Sutele de oameni au aplaudat zgomotos, ca un ultim omagiu adus maestrului. Cei prezenți au strigat un mesaj emoționant, spunând că Oltenia nu-l va uita niciodată pe regretatul interpret de muzică populară: „Petrică, nu uita! Oltenia nu te va uita', notează fanatik.ro. În aceste momente, cortegiul funerar al solistului se îndreaptă către Biserica Mântuleasa din Craiova. Acolo se va ține slujba de înmormântare.

Petrică Mîțu Stoian este înmormântat astăzi. În aceste momente, mii de oameni s-au adunat în fața Teatrului Marin Sorescu din Craiova, loc în care a fost depus sicriul regretatului cântăreț. În semn de omagiu, în fața mulțimii a fost dat un ultim spectacol, scrie fanatik.ro. Cu ochii plini de lacrimi, cei care l-au adorat pe marele artist au venit astăzi să-și ia rămas-bun.

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian va avea loc astăzi, după ce artistul s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021, pe patul de spital. Timp de două zile, cei care l-au iubit pe artist au putut să vină la priveghi la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Colegi de breaslă, fani și rude l-au plâns, moartea lui fulgerătoare fiind un șoc pentru ei.

Citește și:Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian.Ce rude celebre avea regretatul artist

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate'

Citește și: Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru:„Mă rog la Dumnezeu'

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică:„M-am desprins din mine și am văzut…'

Petrică Mîțu Stoian este înmormântat astăzi

În semn de respect pentru tot ce a însemnat omul Petrică Mîțu Stoian, în curtea Ansamblului din Timișoara a fost instalat de luni un panou cu mai multe fotografii cu el. Inițial, trupul lui neînsuflețit a dost depus în sala de repetiții. Astăzi, sicriul lui a fost depus la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova. În imaginile ce au devenit virale pe Internet se poate vedea că mii de oameni au venit îndurerați să-și ia adio de la regretatul maestru.

Conform wowbiz.ro, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian e depus la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova până la ora 12:00. Ulterior, el va fi dus la Biserică, iar mai apoi la cimitirul Ungureni din Craiova, loc în care maestrul își va dormi somnul de veci.

Încă de la primele ore ale zilei, mii de oameni au ajuns în fața Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova. Rudele, apropiații săi, cei de la Ansambulul 'Maria Tănase' și cei de la 'Doina Gorjului' i-au adus astăzi un ultim omagiu lui Petrică Mîțu Stoian. Sicriul în care se află trupul neînsuflețit al solistului e înconjurat de flori și de coroane, dovadă că a fost iubit de o țară întreagă.

Constantin Enceanu, imaginile durerii la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Unii dintre oamenii care au venit să-și ia „adio' de la Petrică Mîțu Stoian, printre care și colegii lui de breaslă, au purtat costume populare, știind cât de mult a iubit interpretul muzica populară. Constantin Enceanu, cel care i-a fost bun prieten, a venit în haine negre, în semn de doliu. Pe fața lui se putea citi cu ușurință tristețea, fiind marcat de moartea amicului său. La fața locului a ajuns și impresarul regretatului artist.

Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat la Cimitirul Ungureni din Craiova, județul Dolj. Maestrul își pregătise locul de veci de unul singur, înainte să se stingă din viață. Înainte de a fi îngropat, sicriul cu trupul lui neînsuflețit va fi dus la Biserica Mântuleasa.

Sicriul lui Petrică Mîțu Stoian are capac frigorific

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Petrică Mîțu Stoian are capac frigoric, notează Spynews.ro. Acesta a fost închiriat de către familia regretatului artist. Pentru el, rudele maestrului au scos o sumă considerabilă de bani.

Potrivit aceleiași surse, capacul frigorific de la sicriul lui Petrică Mîțu Stoian a fost închiriat cu 200 de lei pe oră. Membrii familiei nu s-a uitat însă la bani, dorindu-și ca să-l conducă pe artist pe ultimul drum așa cum se cuvine.

Rezultatele necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian

După moartea fulgerătoate a lui Petrică Mîțu Stoian, se pare că au apărut primele rezultate ale necropsiei. Conform acestora, cântărețul ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă. Totodată, s-a descoperit că regretatul artist a suferit de mai multe complicații post-covid, cum ar fi: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant, notează Antena 3.

În plus, Petrică Mîțu Stoian ar fi avut și o traumă pulmonară, în lobii superiori ai plămânului. În acest sens, doctorii au trimis analizele la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici’ din Capitală pentru a se stabili dacă barotrauma s-a produs sau nu în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter