Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru: „Mă rog la Dumnezeu”

Publicat pe

Mihai Mitoșeru a dat primele detalii despre starea de sănătate a mamei lui, Camelia Mitoșeru, care a ajuns, în stare gravă la spital Floreasca din Capitală, în cursul zilei de luni. Marea actrița are mai multe probleme de sănătate și acum urmează un tratament de specialitate, fiind suspectă că a făcut un accident vascular cerebral.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Camelia Miroșeru a ajuns în stare gravă la spital. Fiul ei a povestit că în cursul zilei de luni a vorbit cu mama lui de dimineața, dar, când a încercat să o contacteze pe seară, dar nu i-a mai răspuns. Speriat pentru starea de sănătate a mamei lui, actorul s-a deplasat la domiciului acesteia și a găsit-o aproape inconștientă.

Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru: „Mă rog la Dumnezeu'Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru: „Mă rog la Dumnezeu'

Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Cum a găsit-o în casă fiul ei

Văzând că mama lui, Camelia Miroșeru, este în stare gravă, Mihai s-a speriat și a chemat ambulanța. Odată ajunsă la spital, actrița a fost internată de urgență.

„S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon.

Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat.

Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticu', a dezvăluit, pentru fanatik, Mihai Mitoșeru.

Citește și: Camelia Mitoșeru a fost dată jos din taxi. Șoferul s-a enervat la culme

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru, adevărul despre tânăra care i-ar fi luat locul lui Noemi: „Fiul meu…”

Citește și: Detalii neștiute despre familia lui Petrică Mîțu Stoian

Mihai Mitoșeru se roagă pentru mama lui

Camelia Mitoșeru a fost găsită în stare gravă, iar Mihai Miroșeru spune că este foarte îngrijorat pentru mama lui care are 70 de ani și mai multe probleme de sănătate care îi pun în pericol viața în fiecare moment.

„Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină', a mai spus Mihai Mitoșeru.

Ce probleme de sănătate are Camelia Miroșeru

Anul 2021 este unul cât se poate de dificil pentru Camelia Mitoșeru. Acrița, care acum câțiva ani era nelipsită de la TV, are mai multe probleme de sănătate.

„Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptome, dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani. El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor.

În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune', povestea Camelia Mitoșeru (70 de ani).

În luna februarie, Camelia Mitoșeru a ajuns, la spital, la o clinică privată, loc în care s-a operat după amânări repetate.

„Am amânat operația, din luna decembrie, am stat și în ianuarie și m-a programat pentru luna februarie, într-o zi de luni. Eu nu am zis la nimeni că mă operez, dar când m-am dus la operație s-a aflat că nu este sânge. Atunci a anunțat Mihai că este nevoie de sânge. Atunci m-am speriat, când mi-au zis că mă amână iarăși', povestea ea pentru sursa amintită mai sus.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter