Rezultatele necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Ce au descoperit medicii legiști

Publicat pe

Care sunt primele rezultate ale necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. După ce interpretul de muzică populară s-a stins din viață pe data de 6 noiembrie 2021, au apărut mai multe speculații cu privire la motivul decesului său. În acest sens, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru clinica la care artistul făcea un tratament post-covid. Rezultatele necropsiei sunt cele care vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu Petrică Mîțu Stoian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a fost unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Acesta s-a stins din viață sâmbătă, 6 noiembrie 2021. După decesul său, au apărut mai multe speculații cu privire la cauza morții. În acest sens, procurorii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă împotriva clinicii Nera. Acolo, artistul ar fi mers pentru a-și face un tratament post-covid. Acum au apărut primele rezultate ale necropsiei în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian.

Primele rezultate ale necropsiei au apărut, iar în acest mod se va afla cu exactitate motivul decesului. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la spitalul din Reșița, unde a fost trasportat de urgență.

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Citește și: Constantin Enceanu, lacrimi de durere la priveghiul lui Petrică Mîțu Stoian:„Îmi era ca un frate'

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică:„M-am desprins din mine și am văzut…'

Citește și: Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac:„Sunt dispusă să…'

Rezultatele necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian

Se pare că au apărut primele rezultate ale necropsiei în cazul lui Petrică Mîțu Stoian. Potrivit acestora, interpretul de muzică populară a murit în urma unui stop cardio-respirator provocat de mai multe afecțiuni: mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă. În același timp, s-a descoperit și faptul că bărbatul a suferit de mai multe complicații post-covid precum: bronhopneumonie în formă severă, șoc septic, acidoză respiratorie decompensată și supradozaj cu anticoagulant, arată Antena 3.

Artistul avea și o traumă pulmonară în lobii superiori ai plămânului. În acest sens, medicii au trimis analizele la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici' din București pentru a se stabili dacă barotrauma s-a produs în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

Când va fi înmormântat artistul

Puțină lume știe că Petrică Mîțu Stoian locuia de mai bine de 15 ani în casa impresarului său, Constantin Gușman. Soția acestuia, Maria Gușan era cea care se ocupa de imaginea artistului. Femeia s-a stins din viață în vara acestui an, iar moartea ei a fost extrem de dureroasă pentru cântăreț. Acesta și-a făcut locul de veci lângă cavoul acesteia, în cimitirul Ungureni.

Trupul neînsuflețit al artistului se află în acest moment la sediul Ansamblului Maria Tănase din Craiova. Miercuri acesta va fi înmormântat și își va dormi somnul de veci lângă cea mai importantă femeie din viața sa.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter