Mama Deliei, după ce a fost infectată cu COVID-19: „M-am internat câteva zile, îmi era frică”. Cum se simte acum

Publicat pe

Mama Deliei a făcut primele delcarații după ce a fost infectată cu COVID-19. Gina Matache a mărturisit că deși nu a avut simptome severe, se internase în spital pentru câteva zile, pentru că îi era frică. În prezent, cântăreața a transmis că nu s-a refăcut complet și că încă mai resimte unele simptome, cum ar fi oboseala și durerile de spate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Deliei a oferit primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19. Gina Matache a trecut prin momente delicate, după ce, din păcate, a luat și ea virusul din China, la fel ca multe alte vedete. Acum, ea a povestit că nu simte că s-a refăcut complet, confruntându-se cu oboseala și durerile de spate. De frică, ea se internase în spital pentru câteva zile și se ruga să nu ajungă la ATI.

COVID-19 a arătat că nu ține cont de nimeni și de nimic. De-a lungul timpului, milioane de oameni, printre care și vedete, s-au îmbolnăvit. Din păcate, a fost și cazul mamei Deliei, însă, din fericire, Gina Matache a trecut cu bine peste perioada delicată. Artista a povestit că acum așteaptă câteva luni ca să se vaccineze, după ce a trecut prin boală.

Citește și: Ce problemă de sănătate are Gina Matache, mama Deliei:„Nu mai am cum să lupt. Nu există tratament'

Citește și: Mama Deliei a fost operată de urgență. Ce a pățit Gina Matache:„Nu se mai putea amâna această intervenție'

Citește și: Camelia Mitoșeru, în stare gravă la spital. Prima reacția a lui Mihai Mitoșeru:„Mă rog la Dumnezeu'

Citește și: Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică:„M-am desprins din mine și am văzut…'

Mama Deliei, primele declarații după ce a fost infectată cu COVID-19

Mama Deliei a fost infectată cu COVID-19. Deși nu s-a confruntat cu simptome severe la început, ea a ales să se interneze atunci în spital, pentru că îi era frică. Vedeta a descoperit că s-a îmbolnăvit după ce a făcut un test PCR. A declarat că îi scăzuse saturația, însă nu alarmant și, din fericire, nu a stat la pat.

Gina Matache a mărturisit că primele simptome COVID-19 au fost ușoare. Nu le-a luat în seamă atunci, crezând că e vorba despre o simplă răceală. Făcuse un test rapid înainte și ieșise negativ, însă când a văzut că simptomele devin mai severe, a făcut un test PCR și a ieșit pozitiv. Pentru a se trata, ea a luat imediat pastilele necesare.

„Am avut ghinionul să mă infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize post-COVID și aștept sa treacă câteva luni ca să mă pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat câteva zile pentru că îmi era frică. Îmi scăzuse saturația puțin, dar nu alarmant. Nu pot să spun că am fost foarte rău, nu am stat la pat.

Pentru mine primele simptome au fost ușoare, nu le-am luat în seamă, am crezut că este o simplă răceală. Am făcut un test rapid înainte și a ieșit negativ. Când am văzut că simptomele sunt mai severe, am făcut un PCR și a doua zi a ieșit pozitiv. Am luat pastilele necesare și cam asta a fost', a spus Gina Matache pentru Antena Stars, conform Spynews.ro.

Cum se simte acum artista

În prezent, după ce a trecut prin boală, Gina Matache a spus că nu s-a refăcut complet. Artista se confruntă și acum cu durerile de spate și oboseala. Din fericire, fiicele sale, Delia și Oana, îi sunt în permanență alături și o îngrijesc foarte bine. Acum, vedeta așteaptă să treacă câteva luni pentru a putea să se vaccineze.

„Nu pot să spun că sunt refăcută sută la sută. Am simptome de oboseală și durere în spate. Aștept să treacă doua luni și sa fac o nouă evaluare. Nu pot să spun că a fost foarte grav, dacă nu știam de virus aș fi spus că este o simpla răceală.

Nu am fost doborâtă psihic, știam că există tratament. Îmi era frică doar să nu ajung la ATI. Fetele au fost lângă mine, mi-au cumpărat un concentrator. Tot ce aveam nevoie le scriam și îmi trimiteau. Sunt mai fricoasă acum, sunt mult mai precaută', a continuat Gina Matache.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter